Whirlpool FFB9458WVEE

de la 1 794.99 lei (3 magazine)
  Tehnologia Al Șaselea Simț Descoperă îngrijirea perfectă. Senzorii inteligenți Al Șaselea Simț adaptează resursele în funcție de dimensiunea și tipul de sarcină, oferind optimizare de timp, energie și apă.   Motor inverter Performanță silențioasă. Motorul inovatib inverter al acestei mașini de spălat rufe Whirlpool este proiectat pentru a asigura o performanță durabilă și silențioasă. Bucură-te at& ...

Descriere


Whirlpool FFB9458WVEE

 

Tehnologia Al Șaselea Simț

Descoperă îngrijirea perfectă. Senzorii inteligenți Al Șaselea Simț adaptează resursele în funcție de dimensiunea și tipul de sarcină, oferind optimizare de timp, energie și apă.

 

Motor inverter

Performanță silențioasă. Motorul inovatib inverter al acestei mașini de spălat rufe Whirlpool este proiectat pentru a asigura o performanță durabilă și silențioasă. Bucură-te atât de rezultate ideale, cât și de un supliment de relaxare și silențiozitate

 
Fresh Care+ 
 
Pastrati-va imbracamintea proaspata după încheierea ciclului.; Sistemul inovator FreshCare + se ocupa de imbracamintea dvs. din interiorul masinii de spalat cu o actiune delicata de aburire si miscare.; Sistemul nou FreshCare + maseaza usor rufele cu regularitate, miscari lente alternate cu actiunea aburului - permitand o circulatiei a aerului in interiorul fibrelor pentru a mentine imbracamintea proaspata si pentru a preveni mirosurile neplacute. Tratamentul FreshCare + lasă hainele cu adevarat proaspete - chiar si după 6 ore de la terminarea ciclului. Tratamentul FreshCare + inhiba proliferarea principalelor surse de miros neplacut (in interiorul masinii de spalat) pana la 6 ore. Nu este compatibil cu programele destinate articolelor de imbracaminte delicate si paturilor.
 

Nivel de murdarie

Rezultate remarcabile.; Datorita tehnologiei se detecteaza nivelul de murdarie, astfel tu te vei bucura de super rezultate de spalare.

 

Child Lock

Blocheaza butoanele si butonul rotativ de pe panoul de comanda pentru a preveni utilizarea accidentala.

 

Daily Load

Spalare zilnica.; Programul de spalare zilnica acopera o incarcatura de 3,5 kg un mix de cotton si sintetice, la o temperatura de 40 de grade in doar 60 de minute.

 

Program Progress Flowbar

Control intuitiv.; Interfata intuitiva digitala iti asigura sa setezi ciclul necesar cu usurinta.

 

30' Quick Wash

Rezultate rapide in doar 30 de minute.; De acum te bucuri de rezultate uimitoare in doar 30 de minute.

 

Afisare timp ramas

Afisarea timpului ramas este calea cea mai simpla si intuitiva pentru a sti cat timp mai este pana la finalizarea ciclului.

 

Program pentru lana

Program pentru lana.; De acum cu programul de lana te poti bucura de confort pentru teaturile tale speciale, in plus de asta este aprobat de catre The Woolmark Company.

 

Rapid 30'

Ciclul rapid de 30 minute, te ajuta ca in acest timp sa ai gata haine curate in orice nevoie.

 

Capacitate 9 kg

Tot spatiul de care ai nevoie.; Cu o capacitate de pana la 9 kg de acum te bucuri de o incarcare mai mare a rufelor.

 

1400 rpm

Viteza impresionanta.; De acum ai performanta de centrifugare de pana la 1400 rpm.

 

Clasă de eficiență energetică: B

Eficiență energetică remarcabilă. Această mașină de spălat rufe Whirlpool atinge o clasificare energetică remarcabilă, clasa B.

CARACTERISTICI TEHNICE; ; Dimensiuni; Înalţime (cm): 85.0; Lăţime (cm): 59.5; Adâncime (cm): 63.0
; Programe
; Bumbac 40°; Bumbac 60°; Mixte 40°; Sintetice 30°; Lână; Rapid 30'; Pilote; Delicate; Sport; Clătire şi Stoarcere; Centrifugare şi Evacuare; Eco 40-60; 20°C
; Specificaţii structurale
; Tip instalare: Independent; Tip încărcare: Încărcare frontală; Capacitate maximă în kg: 9; Culoare: Alb; Culoare uşă: Alb; Tip display: Big Digit; Picioruşe ajustabile: Da toate; Greutate (kg): 71; Alimentare curent electric (W): 1850; Lungime cablu de alimentare cu energie: 120
; Performanţă
; Clasă de Eficiență Energetică: B; Consumul de apă al programului ecologic în litri pe ciclu: 50; Consum ponderat de energie, exprimat în kWh, pentru 100 de cicluri de spălare ale programului eco 40-60: 57; Viteză de centrifugare în rpm a programului eco 40-60 la capacitate nominală: 1351; Spin-drying efficiency class: B; Emisii acustice de zgomot în aer: 78; Curent (A): 10; Optiuni viteza stoarcere: Variabil; Optiune Pornire intarziata: Continuu; Optiuni separate de control al temperaturii: Trepte

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Whirlpool FFB9458WVEE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Whirlpool FFB9458WVEE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.