Whirlpool ART 9811SF2 Alb

2 994.00 lei
(1 magazin)
  Păstrați produsele proaspete cât mai mult timp posibil De fiecare dată când deschideți frigiderul și adăugați alimente noi, temperatura din interiorul aparatului scade. După ceva timp revine la normal, dar nu mai poți fi sigur de prospețimea produselor anterioare. Această modificare a temperaturii poate avea un efect deosebit de rău asupra cărnii sau peștelui pe care îl dețineți. Este posibil să o eviți cumva? Cu frigiderul-congelator Whir ...

Descriere


Whirlpool ART 9811SF2 Alb

 

Păstrați produsele proaspete cât mai mult timp posibil

De fiecare dată când deschideți frigiderul și adăugați alimente noi, temperatura din interiorul aparatului scade. După ceva timp revine la normal, dar nu mai poți fi sigur de prospețimea produselor anterioare. Această modificare a temperaturii poate avea un efect deosebit de rău asupra cărnii sau peștelui pe care îl dețineți. Este posibil să o eviți cumva? Cu frigiderul-congelator Whirlpool ART 9811SF2 puteți! Dispozitivul are un sistem special de răcire rapidă care reglează imediat nivelul temperaturii corespunzătoare imediat ce adăugați alimente noi. Datorită acestui fapt, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calitatea și prospețimea produselor dvs. Mâncarea nu este risipită și nu pierdeți bani în plus.

 
Decongelați frigiderul într-un minut

Visezi că frigiderul și congelatorul tău se vor dezgheța singuri într-un mod magic? V-ați săturat să o faceți manual și să vă petreceți timp făcând-o și să aveți alimente care stau în afara frigiderului pentru câteva ore? Cu frigiderul Whirlpool ART 9811SF2 puteți dezgheța întregul dispozitiv în doar un minut! La fel de? Toate datorită sistemului special StopFrost. Previne acumularea de gheață datorită circulației continue a aerului. Conține un catalizator special care trebuie turnat cu apă curentă timp de 1 minut și apoi introdus înapoi în dispozitiv. Drept urmare, sistemul funcționează fiabil și nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la gheață. Simplu, rapid și convenabil. Totul pentru confortul tău. Suportul suplimentar împotriva acumulării de gheață este oferit de sistemul LessFrost. Acesta este situat în jurul compartimentului congelator, care protejează eficient dispozitivul împotriva formării de gheață și îngheț.

 
Economisiți energie cu ajutorul sistemului de iluminare cu LED-uri

Iluminarea frigiderului este foarte importantă. Două lucruri contează în primul rând - lumină uniformă și puternică și facturi reduse de energie electrică. Combinația perfectă a ambilor factori este iluminarea cu LED-uri. Această soluție distribuie uniform lumina peste dispozitiv, datorită căreia veți găsi produsele pe care le căutați fără nicio problemă chiar și noaptea. Iluminatul cu LED este, de asemenea, cunoscut pentru eficiența energetică. Vă permite să reduceți consumul de energie electrică și, astfel, să economisiți facturile. În plus, senzorii cu LED-uri sunt reciclabili, astfel încât prin utilizarea lor, îmbunătățiți mediul. Ecologic și economic - numai cu frigider Whirlpool.

 
Parametri tehnici - dimensiuni, nivel de zgomot și instalare ușă

Dispozitivul are o ușă dublă - se poate deschide atât din partea dreaptă, cât și din partea stângă. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți partea care vă interesează la instalarea frigiderului și fie să îl lăsați pe partea dreaptă, fie să îl schimbați pe cel din stânga. Acest lucru poate fi util mai ales atunci când îl deschideți blochează o dulap, o sobă sau o ușă de bucătărie. Dacă nu-ți place zgomotul, acest model este făcut pentru tine. Volumul sonor al echipamentului descris este de numai 35 dB. Dimensiunile frigiderului sunt de 54 × 193,5 × 54,5 cm, deci se va potrivi într-o bucătărie cu spațiu limitat.

 
De dragul curățeniei

Rafturile din frigider se murdăresc adesea. Acest lucru este normal - păstrăm mâncarea acolo la urma urmei. Uneori vom vărsa niște supă, alteori iaurtul se va răsturna și va provoca multă jenă. În astfel de situații, este important dacă materialul din care sunt fabricate rafturile noastre este ușor de curățat. Rafturile din frigiderul Whirlpool sunt din sticlă. Datorită acestui fapt, puteți șterge rapid reziduurile alimentare din acestea și vă puteți bucura din nou de curățenia echipamentului. O veți face rapid și convenabil, ceea ce vă va economisi timp.

 
Păstrați întotdeauna aceeași temperatură în frigider

Ai scos vreodată o brânză congelată? Sau poate dimpotrivă - ajungi la el și este ușor topit? Problema cu răcirea inegală poate deveni iritantă. Mai ales dacă mâncarea ta se strică din această cauză. Nu îl veți mai experimenta niciodată cu un frigider Whirlpool. Dispozitivul are un sistem special FreshControl care reglează constant temperatura din dispozitiv. Se asigură că nivelul său este același în fiecare loc, iar abaterile instantanee sunt imediat compensate. Datorită acestui fapt, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la calitatea mâncării.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Whirlpool ART 9811SF2 Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Whirlpool ART 9811SF2 Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.