Whirlpool ART 6510 SF1

de la 2 085.00 lei
(2 magazine)
Acesta combina Whirlpool are: culoare inox. Fabricata din oțel rezistent la acid. Rafturile din sticlă cu profile asigură durabilitate, eleganță și siguranță. Ventilatorul asigură un flux neted și uniform de aer în interiorul dispozitivului pentru o ventilație îmbunătățită. Un raft practic pentru depozitarea în siguranță a sticlelor.   Managementul spațiului Designul inovator al acestui congelator de frigider Whirlpool vă oferă spațiul ...

Descriere


Whirlpool ART 6510 SF1

Acesta combina Whirlpool are: culoare inox. Fabricata din oțel rezistent la acid. Rafturile din sticlă cu profile asigură durabilitate, eleganță și siguranță. Ventilatorul asigură un flux neted și uniform de aer în interiorul dispozitivului pentru o ventilație îmbunătățită. Un raft practic pentru depozitarea în siguranță a sticlelor.

 
Managementul spațiului

Designul inovator al acestui congelator de frigider Whirlpool vă oferă spațiul și versatilitatea de care aveți nevoie pentru a vă păstra în mod convenabil și ușor mâncarea și băutura.

 
Raft pentru sticle

Frigiderul cu hidromasaj datorită unui raft special - balconul este un loc ideal pentru depozitarea sticlelor.

 
Rafturi din sticlă

Acest frigider Whirlpool are rafturi din sticlă concepute pentru a combina frumusețea și funcționalitatea pentru o utilizare cât mai confortabilă.

 
StopFrost

Sistemul StopFrost asigură că nu se acumulează gheață în frigider. Pentru a dezgheța congelatorul, pur și simplu scoateți catalizatorul și puneți-l sub apă curentă timp de 1 minut.

 
Coș de sticle

Datorită unui suport special, frigiderul Whirlpool este locul perfect pentru depozitarea sticlelor.

 
Separator de sticle

Datorită unui separator special, frigiderul Whirlpool este locul perfect pentru depozitarea sticlelor.

 
Uși reversibile

Acest congelator cu frigider Whirlpool are uși pe două fețe care pot fi deschise din dreapta sau din stânga - totul pentru confortul dumneavoastră.

 
Ventilare

Acest frigider-congelator Whirlpool are un ventilator care distribuie uniform aerul în jurul compartimentului pentru o mai bună ventilație.

 
Sertar Fresh Box

Oferă condiții ideale pentru depozitarea fructelor și legumelor. Un sertar pentru depozitarea fructelor și legumelor.

 
Separator pentru sertarul pentru legume

Acest frigider Whirlpool are un separator convenabil pentru sertare pentru legume și fructe, pentru a vă ajuta să rămâneți organizat.

 
Capacitate 250-290 l

Frigiderul a fost conceput pentru a vă oferi spațiu pentru depozitarea convenabilă a alimentelor și băuturilor.

 
Raft pentru produse lactate

Frigiderul Whirlpool are un raft spațios - un balcon conceput special pentru produse lactate, astfel încât mirosurile și aromele să nu se amestece.

 
LessFrost

În frigiderele cu tehnologia inovatoare LessFrost, evaporatorul este situat în jurul compartimentului congelatorului și nu între sertare, ceea ce previne în mod semnificativ acumularea de gheață.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Whirlpool ART 6510 SF1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Whirlpool ART 6510 SF1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.