Wharfedale Evo 4.3 Black

de la 3 699.00 lei (2 magazine)
Evo 4.3 Noua serie EVO4 de la Wharfedale s-a nascut din cercetarea si dezvoltarea extensiva din care au rezultat boxele de top ELYSIAN, si imprumuta din tehnologiile incorporate in ELYSIAN. S-a pus accentul pe dezvoltarea AMT, rezultand o modalitate diferita de reproducere a detaliilor frecventelor inalte in mod eficient si precis. Tehnologia incintelor similare cu ELYSIAN ofera o baza stabila pentru difuzoare pentru a ajuta la integrarea nivelului de iesire cu acustica incaperii. In ...

Descriere


Wharfedale Evo 4.3 Black

Evo 4.3 Noua serie EVO4 de la Wharfedale s-a nascut din cercetarea si dezvoltarea extensiva din care au rezultat boxele de top ELYSIAN, si imprumuta din tehnologiile incorporate in ELYSIAN. S-a pus accentul pe dezvoltarea AMT, rezultand o modalitate diferita de reproducere a detaliilor frecventelor inalte in mod eficient si precis. Tehnologia incintelor similare cu ELYSIAN ofera o baza stabila pentru difuzoare pentru a ajuta la integrarea nivelului de iesire cu acustica incaperii. In plus, sistemul unic SLPP de bas reflex, dezvoltat pentru ELYSIAN este acum incorporat in seria EVO4. AMT Traductorul de inalta frecventa AMT (Air Motion Transformer) exceleaza peste orice rival din clasa sa. Replicarea punctului sursa si miscarea aerului de mare volum rezulta in distorsiuni reduse si precizie imbunatatita in reproducerea frecventelor inalte.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wharfedale Evo 4.3 Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wharfedale Evo 4.3 Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.