Wharfedale Diamond 12.2 White

1 099.00 lei
(1 magazin)
Un alt model compact, dar cu volumul incintei si dimensiunea difuzorului marite, Wharfedale DIAMOND 12.2 ofera performante sporite dintr-un format de boxa de raft traditionala, si intruchipeaza valorile istorice si performantele seriei Wharfedale DIAMOND. Perfecte pentru camere mai mari si pentru sisteme hi-fi pe doua canale mai puternice, DIAMOND 12.2 ofera un driver Klarity de inalta performanta de 6.5 (150mm) pentru bas extins si un tweeter dom superb din poliester de 25mm pentru fr ...

Descriere


Wharfedale Diamond 12.2 White

Un alt model compact, dar cu volumul incintei si dimensiunea difuzorului marite, Wharfedale DIAMOND 12.2 ofera performante sporite dintr-un format de boxa de raft traditionala, si intruchipeaza valorile istorice si performantele seriei Wharfedale DIAMOND. Perfecte pentru camere mai mari si pentru sisteme hi-fi pe doua canale mai puternice, DIAMOND 12.2 ofera un driver Klarity de inalta performanta de 6.5 (150mm) pentru bas extins si un tweeter dom superb din poliester de 25mm pentru frecvente inalte extinse si deschise. O bobina dincolo de clasa sa Bobina este infasurata pe un mosor de inalta putere din epoxy fibra de sticla, foarte neobisnuit pe boxe la acest nivel de pret. Acest lucru are avantajul de a nu adauga curenti turbionari si ofera o gestionare superioara a puterii fata de un mosor din aluminiu, in timp ce este mult mai rigid fata de tipul Kapton. Inalte clare Domul de 25mm este fabricat dintr-o pelicula din poliester cu un invelis high-loss pentru a livra frecvente inalte deschise. Sistemul de magnet si placa frontala au fost optimizate pentru o dispersie larga si comportament fara compromis. Placa frontala este plata si expune domul cat mai mult posibil; doar un canal foarte scurt al panoul frontal echilibreaza sarcina acustica si imbunatateste masuratorile SPL-ului. Crossover Reteaua crossover utilizeaza o topologie acustica LKR 24dB. Aceasta include inductori care se regasesc adesea pe boxe high-end, electati deoarece produc cele mai reduse distorsiuni. Cum rezistenta bobinei este mai mare fata de un otel sau ferit standard laminat, structura magnetica a driverelor de medii bas a fost modificat pentru a compensa, rezultand intr-un bas rapid, curat fara distorsiuni din partea inductorului. Incinta Incinta cu port posterior a boxelor DIAMOND 12.2 este precis dimensionata astfel incat volumul intern lucreaza in armonie du sistemul de unitati driver pentru a livra rezultatul sonic doric. Un design sandwich multi-strat ofera caracteristicile identificabile ale sunetului cabinetului. Chiar si proprietatile rezonante ale lipiciului dintre straturi a fost masurat pentru a determina combinatia optima. In interiorul incintei, Intelligent Spot Bracing conecteaza peretii opusi cu o forma specifica de intarituri ale lemnului pentru a obtine o reductie optima a rezonantei optime. Aceste intarituri sunt precis modelate de simulari computerizate pentru a imbunatati intaritura obisnuita figure of eight , ce pur si simplu transfera rezonanta de la un perete la celalalt.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wharfedale Diamond 12.2 White de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wharfedale Diamond 12.2 White sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.