Well EVOLUTION 1000W

de la 1 159.00 lei
(3 magazine)
UPS-ul Evolution ofera rapiditate si precizie excelenta datorita tehnologiei DSP avansate si al incarcarii controlate de modulul inteligent MPPT incorporat. Incarcarea bateriilor se realizeaza atat de la priza de perete cat si de la panourile solare conectate prin controlerului MPPT.In situatia in care energia solara nu este suficienta, alimentarea cu curent alternativ de la priza va incarca acumulatorul. In caz de lipsa de alimentare de 230V, pana de curent, panourile solare vor incar ...

Descriere


Well EVOLUTION 1000W

UPS-ul Evolution ofera rapiditate si precizie excelenta datorita tehnologiei DSP avansate si al incarcarii controlate de modulul inteligent MPPT incorporat. Incarcarea bateriilor se realizeaza atat de la priza de perete cat si de la panourile solare conectate prin controlerului MPPT.

In situatia in care energia solara nu este suficienta, alimentarea cu curent alternativ de la priza va incarca acumulatorul. In caz de lipsa de alimentare de 230V, pana de curent, panourile solare vor incarca bateria conectata, iar bateria va alimenta consumatorii conectati.

Avand si functie de regulator de tensiune poate fi folosit cu:


- Sarcini rezistive
- Sarcini inductive
- Motoare

Este potrivit pentru diverse tipuri de baterii insa datorita incarcarii si descarcarii frecvente a bateriei este recomandat folosirea unor acumulatori plumb-acid deep-cycle sau gel.
Functie de antentionare sonor la polaritate inversa.
In plus, functia Energy Saving iti va spori economiile.

Caracteristici generale:

-Tensiune de intrare: 156V ~ 294V AC
-Tensiune de iesire: 230V AC +/-5% ; 50Hz
-Tensiune bypass: 0- 264V AC
-Baterie: 12V, nu este inclusa
-Curent de incarcare : 0-40A selectabil, (implicit 10A)
-Modul incarcator solar MPPT 40A incorporat
-Interfata: 2 x Schuko
-Clasa de protectie: IP20
Cod EAN: 5948636032437.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Well EVOLUTION 1000W de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Well EVOLUTION 1000W sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.