Weider L-carnitine 1800 mg, 20 X 25 ML

WEIDER L-carnitine 1800 mg, 20 X 25 ML L-Carntina are rol in transportarea acizilor grasi in celulele musculare pentru a fi transformati energie. De asemenea, l-carnitina reduce senzatia de oboseala si scade pofta de mancare, contribuind astfel la o mai buna ardere a grasimilor. Weider L-Carnitine Liquid ofera 1800 mg de l-carnitina per portie, sprijina pierderea in greutate si te ajuta sa iti imbunatatesti performantelor sportive. Mod de administrare Portia este de 25 ml (1 fiola). Se ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Weider L-carnitine 1800 mg, 20 X 25 ML

WEIDER L-carnitine 1800 mg, 20 X 25 ML L-Carntina are rol in transportarea acizilor grasi in celulele musculare pentru a fi transformati energie. De asemenea, l-carnitina reduce senzatia de oboseala si scade pofta de mancare, contribuind astfel la o mai buna ardere a grasimilor. Weider L-Carnitine Liquid ofera 1800 mg de l-carnitina per portie, sprijina pierderea in greutate si te ajuta sa iti imbunatatesti performantelor sportive. Mod de administrare Portia este de 25 ml (1 fiola). Se administreaza 25 ml (1 fiola) pe zi, preferabil inainte de antrenament. Atentie! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos! Produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza sau persoanelor cu probleme medicale! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici! A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Weider L-carnitine 1800 mg, 20 X 25 ML de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Weider L-carnitine 1800 mg, 20 X 25 ML sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.