Waterpik Dus bucal Whitening Professional WF-05 EU010 Alb

999.99 lei
(1 magazin)
Waterpik este singura marca clinic dovedita a fi o alternativa eficienta la ata dentara traditionala.Sonicare Air Floss este o tehnologie care ajuta la indepartarea placii bacteriene, reducerea sangerarii, a inflamatiei gingivale, reducerea gingivitei si a placii bacteriene in general.Dusul bucal Waterpik WF-05 Profesional ofera albirea de precizie de care au nevoie dintii tai. ...

Descriere


Waterpik Dus bucal Whitening Professional WF-05 EU010 Alb

Waterpik este singura marca clinic dovedita a fi o alternativa eficienta la ata dentara traditionala.Sonicare Air Floss este o tehnologie care ajuta la indepartarea placii bacteriene, reducerea sangerarii, a inflamatiei gingivale, reducerea gingivitei si a placii bacteriene in general.Dusul bucal Waterpik WF-05 Profesional ofera albirea de precizie de care au nevoie dintii tai.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Waterpik Dus bucal Whitening Professional WF-05 EU010 Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Waterpik Dus bucal Whitening Professional WF-05 EU010 Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.