Waterpik Cordless Advanced WP563, Blue

de la 640.00 lei (2 magazine)
Waterpik Cordless Advanced: Presiune: 45 - 75 PSI. Pulsatii / minut: 1250. Sistem electonic de control al presiunii cu 3 trepte. Indicator baterie cu LED. Rotatie varf 360°. Waterpik Cordless Advanced Dusul bucal Waterpik ofera o combinatie unica intre presiune si pulsatii pentru a curata atat spatiile interdentare cat si subgingivale, indepartand bacteriile si depunerile pe care periajul traditional sau ata dentara nu le poate inlatura.Dusul bucal Waterpik® Cordless Advanced WP-560 ...

Descriere


Waterpik Cordless Advanced WP563, Blue

Waterpik Cordless Advanced: Presiune: 45 - 75 PSI. Pulsatii / minut: 1250. Sistem electonic de control al presiunii cu 3 trepte. Indicator baterie cu LED. Rotatie varf 360°. Waterpik Cordless Advanced Dusul bucal Waterpik ofera o combinatie unica intre presiune si pulsatii pentru a curata atat spatiile interdentare cat si subgingivale, indepartand bacteriile si depunerile pe care periajul traditional sau ata dentara nu le poate inlatura.Dusul bucal Waterpik® Cordless Advanced WP-560 a fost creat pentru a fi cel mai bun si inovativ dus bucal fara fir de pana acum. Acest model este ideal pentru persoanele active ce calatoresc mult si nu au spatiul necesar sau nu dispun de alimentare la priza.Specificatii Presiune: 45 - 75 PSI (3.160 To 5.270 Kg/Cm2)Pulsatii / minut: 1250Sistem electonic de control al presiunii cu 3 trepteIndicator baterie cu LEDModel silentiosRotatie varf 360°Sistem de incarcare magnetic usor si rapida (aprox. 4 ore)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Waterpik Cordless Advanced WP563, Blue de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Waterpik Cordless Advanced WP563, Blue sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.