Warner Bros. The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition Switch

Construită pentru o aventură nesfârșită, lumea masivă deschisă a povestii "The Witcher" stabilește noi standarde în ceea ce privește dimensiunea, profunzimea și complexitatea jocului. Ești Geralt din Rivia, ucigaș monstru mercenar. La dispoziția ta este orice instrument al comerțului: săbii ascuțite de ras, amestecuri letale, arbalete furtunoase și magia puternică de luptă. Cu exceptia unui continent robit de război, poți explora în voie. Ce presupune contractul ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Warner Bros. The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition Switch

Construită pentru o aventură nesfârșită, lumea masivă deschisă a povestii "The Witcher" stabilește noi standarde în ceea ce privește dimensiunea, profunzimea și complexitatea jocului. Ești Geralt din Rivia, ucigaș monstru mercenar. La dispoziția ta este orice instrument al comerțului: săbii ascuțite de ras, amestecuri letale, arbalete furtunoase și magia puternică de luptă. Cu exceptia unui continent robit de război, poți explora în voie. Ce presupune contractul tau actual? Urmărirea Copilului Profeției, o armă vie care poate modifica situatia lumii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Warner Bros. The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Warner Bros. The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.