Warner Bros. Scooby Doo showdown in Ghost Town PC

29.00 lei
(1 magazin)
PC:Arcade. Denumire: Scooby Doo showdown in Ghost Town. Un nou joc din seria Scooby Doo. Vei ajunge alaturi de Scooby si prietenii sai in Los Buritos pentru o gustarica, dar in curand vei realiza ca orasul este bantuit. Ajuta echipa in adunarea de indicii, rezolvarea de puzzle-uri, participa la curse nebunesti si chiar la un concurs de aruncat cu placinte. Companie: Warner bros. Varsta minima: 5 ani. ...

Descriere


Warner Bros. Scooby Doo showdown in Ghost Town PC

PC:Arcade. Denumire: Scooby Doo showdown in Ghost Town. Un nou joc din seria Scooby Doo. Vei ajunge alaturi de Scooby si prietenii sai in Los Buritos pentru o gustarica, dar in curand vei realiza ca orasul este bantuit. Ajuta echipa in adunarea de indicii, rezolvarea de puzzle-uri, participa la curse nebunesti si chiar la un concurs de aruncat cu placinte. Companie: Warner bros. Varsta minima: 5 ani.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Warner Bros. Scooby Doo showdown in Ghost Town PC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Warner Bros. Scooby Doo showdown in Ghost Town PC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.