Warner Bros. Scooby-Doo: frights camera mystery PC

29.00 lei
(1 magazin)
PC:Arcade. Denumire: Scooby-Doo: frights camera mystery. Joc de tip arcade cu indragitele personaje din desenele animate omonime; Scooby-Doo a parasit Hollywood-ul! 6 activitati pline dedistractie, 3 nivele de indemanari in rezolvarea problemelor si a gandirii, poti rezolva multiple mistere. Companie: warner bros. Varsta: 5-10 ani. ...

Descriere


Warner Bros. Scooby-Doo: frights camera mystery PC

PC:Arcade. Denumire: Scooby-Doo: frights camera mystery. Joc de tip arcade cu indragitele personaje din desenele animate omonime; Scooby-Doo a parasit Hollywood-ul! 6 activitati pline dedistractie, 3 nivele de indemanari in rezolvarea problemelor si a gandirii, poti rezolva multiple mistere. Companie: warner bros. Varsta: 5-10 ani.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Warner Bros. Scooby-Doo: frights camera mystery PC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Warner Bros. Scooby-Doo: frights camera mystery PC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.