Warner Bros. Hitman 2 Collector's Edition

Descriere: HITMAN 2 va aduce 6 locatii sandbox pentru a planifica asasinarea perfecta. Mediile extrem de complexe va ofera oportunitati nesfarsite de a va indeparta obiectivele in mod creativ. Numai in HITMAN puteti folosi totul din mediul dvs. pentru a ajuta la planificarea si executarea asasinarii perfecte. Utilizati stealth, sabotaj si multe altele pentru a va transforma creativitatea intr-o arma mortala. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Warner Bros. Hitman 2 Collector's Edition

Descriere:
HITMAN 2 va aduce 6 locatii sandbox pentru a planifica asasinarea perfecta. Mediile extrem de complexe va ofera oportunitati nesfarsite de a va indeparta obiectivele in mod creativ.
Numai in HITMAN puteti folosi totul din mediul dvs. pentru a ajuta la planificarea si executarea asasinarii perfecte. Utilizati stealth, sabotaj si multe altele pentru a va transforma creativitatea intr-o arma mortala.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Warner Bros. Hitman 2 Collector's Edition de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Warner Bros. Hitman 2 Collector's Edition sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.