Warner Bros. Gotham Knights PS5

de la 350.98 lei (2 magazine)
Gotham Knights este un nou RPG de acțiune la persoana a treia, cu o lume deschisă, care prezintă familia Batman, în timp ce jucătorii intră în rolurile lui Batgirl, Nightwing, Red Hood și Robin, o nouă gardă de super eroi DC instruiți care trebuie să se ridice ca protectori ai orașului Gotham City în urma morții lui Batman. O lume interlopă expansivă și criminală a cuprins străzile din Gotham, iar acum depinde de acești noi eroi să protejeze ora ...

Descriere


Warner Bros. Gotham Knights PS5

Gotham Knights este un nou RPG de acțiune la persoana a treia, cu o lume deschisă, care prezintă familia Batman, în timp ce jucătorii intră în rolurile lui Batgirl, Nightwing, Red Hood și Robin, o nouă gardă de super eroi DC instruiți care trebuie să se ridice ca protectori ai orașului Gotham City în urma morții lui Batman.

O lume interlopă expansivă și criminală a cuprins străzile din Gotham, iar acum depinde de acești noi eroi să protejeze orașul, să aducă speranță cetățenilor săi, disciplină polițiștilor săi și teamă criminalilor săi.

Jucătorii trebuie să salveze Gothamul de la coborârea în haos și să se reinventeze în propria versiune a Cavalerului Negru.Caracteristici:

- Intră în rolurile lui Batgirl, Nightwing, Red Hood și Robin și modelează-l pe cel mai nou protector al Gotham-ului pentru a-ți crea propria versiune a Cavalerului Negru.
- Cu Belfry ca bază de operațiuni, această nouă eră de eroi va rezolva mistere care leagă cele mai întunecate capitole din istoria orașului Gotham,de la turnurile sale înalte până la rețeaua sa criminală subterană.
- Îmbarcați-vă în povești bogate, inclusiv confruntări cu unii dintre cei mai infami super-răufăcători DC, cum ar fi Mr. Freeze, care este hotărât să înghită orașul Gotham în gheață.
- Patrulați pe străzile întunecate din cinci cartiere distincte într-un Gotham dinamic și interactiv, folosind o varietate de abilități de traversare și mișcări de luptă eroice, precum și iconica Batcicletă. 
- Fiecare erou are abilități unice, echipament, arme și un costum personalizabil. Batgirl își mânuiește tonfa de luptă corp la corp; Nightwing folosește două bastoane Escrima, care îl caracterizează; Red Hood s-a antrenat pentru a atinge puterea maximă a omului; iar Robin este expert în mânuirea bastonului său de sfert pliabil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Warner Bros. Gotham Knights PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Warner Bros. Gotham Knights PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.