Warner Bros. Batman Return To Arkham Ps4

74,98 lei (1 magazin)
Batman Return to Arkham PS4 este un joc de tip actiune lansat de Warner Brothers disponibil din data de 10/21/2016 pentru PS4 si Xbox One . Batman: Return to Arkham contine jocurile Batman: Arkham Asylum si Batman: Arkham City si vor fi remasterizate pentru sistemele PS4 si Xbox One.   Batman: Arkham Asylum expune jucatorii la o avenutra unica intunecata si atmosferica care-i duce in adancurile Arkham Asylum - spitalul psihiatric din Gotham pentru nebunie cr ...

Descriere


Warner Bros. Batman Return To Arkham Ps4

Batman Return to Arkham PS4 este un joc de tip actiune lansat de Warner Brothers disponibil din data de 10/21/2016 pentru PS4 si Xbox One.



Batman: Return to Arkham contine jocurile Batman: Arkham Asylum si Batman: Arkham City si vor fi remasterizate pentru sistemele PS4 si Xbox One.


 
Batman: Arkham Asylum expune jucatorii la o avenutra unica intunecata si atmosferica care-i duce in adancurile Arkham Asylum - spitalul psihiatric din Gotham pentru nebunie criminala. Misca-te in umbre insiga frica inamicilor si confrunta-l pe Joker si pe cei mai notorii raufacatori care au pus stapanire pe azil.


 
Batman: Arkham City se contureaza pe fundatia jocului Batman: Arkham Asylum trimitand jucatorii cu elan spre Arkham City - de cinci ori mai mare decat lumea din Batman: Arkham Asylum si noua "casa" de maxima securitate a tuturor raufacatorilor gangster-ilor si geniilor criminale din Gotham City.

Batman Return To Arkham Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Warner Bros. Batman Return To Arkham Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Warner Bros. Batman Return To Arkham Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.