Walachia Pensiune alpina, 195 piese

de la 149.00 lei (2 magazine)
Set constructie arhitectura Pensiune alpina, 195 piese din lemn, Walachia Walachia produce jucarii traditionale si educationale din 1991, folosind numai lemn de fag si pin din padurile proprii ale Cehiei. Kiturile de constructie Walachia dezvolta creativitatea si dexteritatea copiilor, sitmuland gandirea logica, rabdarea, atentia. Fiind realizate din lemn masiv, piesele acestor seturi de constructie seamana mult bustenilor reali folositi in constructiile de lemn la scala naturala. Se ...

Descriere


Walachia Pensiune alpina, 195 piese

Set constructie arhitectura Pensiune alpina, 195 piese din lemn, Walachia
Walachia produce jucarii traditionale si educationale din 1991, folosind numai lemn de fag si pin din padurile proprii ale Cehiei. Kiturile de constructie Walachia dezvolta creativitatea si dexteritatea copiilor, sitmuland gandirea logica, rabdarea, atentia. Fiind realizate din lemn masiv, piesele acestor seturi de constructie seamana mult bustenilor reali folositi in constructiile de lemn la scala naturala.
Seturile Hobby Kit se adreseaza copiilor peste 9 ani, pasionati de machete din lemn. Cu ajutorul acestor seturi se pot realiza constructii la scala de 1:32, care pot fi folosite ulterior in jocurile de rol.
Numar de piese: 195

Dimensiune produs: 300 x 180 x 190 mm

Greutate produs: 0.79 kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Walachia Pensiune alpina, 195 piese de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Walachia Pensiune alpina, 195 piese sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.