Wacom Intuos Pro Paper M ( 2017 ) - PTH-660P

1 899.99 lei (1 magazin)
Wacom Intuos Pro Paper combina cele mai recente tehnologii Wacom cu hartia ta preferata de desenat pentru a oferi o senzatie noua, dar familiara, de a lucra. Bucura-te de senzatia desenatului cu stiloul Finetip pe hartie in timp ce Wacom Intuos Pro Paper inregistreaza fiecare miscare. Sau conecteaza tableta Wacom Intuos Pro Paper la un calculator si lucreaza direct in aplicatia preferata cu Wacom Pro Pen 2.Wacom Pro Pen 2, natural si precisNoul Wacom Pro Pen 2 va deveni instant unealta ...

Descriere


Wacom Intuos Pro Paper M ( 2017 ) - PTH-660P

Wacom Intuos Pro Paper combina cele mai recente tehnologii Wacom cu hartia ta preferata de desenat pentru a oferi o senzatie noua, dar familiara, de a lucra. Bucura-te de senzatia desenatului cu stiloul Finetip pe hartie in timp ce Wacom Intuos Pro Paper inregistreaza fiecare miscare. Sau conecteaza tableta Wacom Intuos Pro Paper la un calculator si lucreaza direct in aplicatia preferata cu Wacom Pro Pen 2.Wacom Pro Pen 2, natural si precisNoul Wacom Pro Pen 2 va deveni instant unealta ta preferata. Comparat cu Wacom Pro Pen este mult mai sensibil, mai precis si mai receptiv la orice comanda.Un mod vechi de creativitate, adus la ziProces de lucru hartie la digital, pas cu pas:- Pozitioneaza hartia ta preferata peste suprafata tabletei Wacom Intuos Pro Paper Edition si deseneaza intr-un mod familiar.- In timp ce desenezi cu stiloul Finetip, Wacom Intuos Pro Paper Edition inregistreaza fiecare miscare ca un fisier editabil ce poate fi deschis cu programul preferat.- Nu e nevoie sa fii conectat la calculator sau la internet, Wacom Intuos Pro Paper retine pana 200 desene cu mai multe layere si 1000 desene cu un singur layer, pentru a fi accesate mai tarziu pe alte dispozitive.- Conecteaza tableta Wacom Intuos Pro Paper la un calculator prin USB. Folosind Inkspace, poti sincroniza, stoca si exporta schitele tale in cel mai cunoscut format creativ.- Continua munca cu tableta legata de la un calculator, folosind stiloul Wacom Pro Pen 2.Design elegant si subtireWacom Intuos Pro Paper are un design mai compact fata de modelele predecesoare. Este construit folosing materiale precum aluminiu negru anodizat si rasina din fibra de sticla. Rezultatul este o tableta subtire dar puternica.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wacom Intuos Pro Paper M ( 2017 ) - PTH-660P de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wacom Intuos Pro Paper M ( 2017 ) - PTH-660P sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.