Wacker Neuson Mai compactor Wacker-Neuson BS 60-2 Plus

Wacker Neuson Mai compactor Wacker-Neuson BS 60-2 Plus
imagine exemplificativa

Evolutie pret
10,964.00 LEI
1 magazin

Descriere - Wacker Neuson Mai compactor Wacker-Neuson BS 60-2 Plus


DESCRIERE

Motorul WM 80 cu care WACKER dotează exclusiv maiurile compactoare este special conceput și construit pentru acestea și respectă standardele Europene și EPA de emisie. Carburatorul, ventilat, patentat elimină aerul din sistemul de alimentare asigurând o pornire ușoară. Supapa de admisie și maneta multifuncţională asigură o pornire și o exploatare ușoară eliminând aerul din sistemul de admisie. Sistemul special cu trei etape de filtrare a aerului asigură unaer lipsit de impurităţi pentru motor, lungind durata de viaţă a acestuia.

Un indicator de îmbâcsire a filtrului arată gradul de îmbâcsire a acestuia indicând momentul când acesta trebuie schimbat. Mânerul înglobează o tehnologie avansată, sistemul de amortizare a vibraţilor la mână a operatorului asigurâd confort în exploatare. Sistemul automat de oprire elimină perioadele de mers în gol și reduce emisiile de carbon precum și depunerile acestuia.

DATE TEHNICE
Greutate operationala   70 kg
Frecventa batailor   700/min
Tip motor   Wacker 2 timpi
Putere maxima motor   1.8 kW la 4400 rpm
Dimensiunile talpii   280 x 342 mm
Cursa talpii   80 mm
Viteza de inaintare   9.8 m/min
Aria maxima de compactare   164 m2/ora
Capacitate rezervor   3 litri
Consum combustibil   1,2 l/ora
Ratia amestecului de combustibil cu ulei   120:1

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wacker Neuson Mai compactor Wacker-Neuson BS 60-2 Plus de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Wacker Neuson Mai compactor Wacker-Neuson BS 60-2 Plus puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wacker Neuson Mai compactor Wacker-Neuson BS 60-2 Plus sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]