Wacker Neuson IRFU 45

Wacker Neuson IRFU  45
imagine exemplificativa

Evolutie pret
6,595.00 LEI
1 magazin

Lista de preturi

Pret produs
Magazin

Descriere - Wacker Neuson IRFU 45


IRFU 45 este vibrator de beton, intern de inalta frecventa, cu convertizor inclus.
Compactarea betonului cu Bodyguard ( intrerupator de protectie a operatorului). Aceste vibratoare interne pun un accent deosebit pe siguranta si produsctivitate. Sistemul special de protectie Wacker, Bodyguard (intrerupator de protectie a operatorului) garanteaza siguranta si protectia operatorului din clipa conectarii utilajului.
Este prima data cand domeniul de protectie acopera toata lungimea utilajului, de la Bodyguard ( intrerupator de protectie a operatorului) aflat la conector pina la capul de vibrare. In plus IRFU ofera putere de compactare si productivitate optima, deoarece are o turatie stabila la toate tipurile de beton compactabil.
Muchiile carcasei convertizorului sunt executate rotunjit. Astfel agatarea in armatura este evitata.IRFU 45 este vibrator de beton, intern de inalta frecventa, cu convertizor inclus. Dispozitivele IRFU se pot conecta la orice priza monofazica cu intrerupator automat de protectie diferentiala standard. Atat convertizorul cat si Bodyguardul, sunt echipate cu afisaj stare integrat. Problemele se pot remedia rapid si utilajul poate fi repus in functiune mai repede. Domeniul larg de tensiune de alimentare asigura o functionare stabila chiar si in cazul unor retele cu oscilatii mari sau daca este conectat la un generator cu oscilatii mari .

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wacker Neuson IRFU 45 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Wacker Neuson IRFU 45 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wacker Neuson IRFU 45 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]