Vortex Viper PST GEN II 2-10x32 FFP EBR-4 MOA

4 288.99 lei
(1 magazin)
Viper PST GEN II 2-10x32 este o luneta de arma de la Vortex cu o putere de marire de 2-10x si un obiectiv cu diametru de 32 mm. Luneta este prevazuta cu lentile acoperite complet antireflex in multi strat, care asigura imagini luminoase si clare, in culori vii, chiar si in conditii extreme. Corpul lunetei este construit dintr-un tub cu diametrul de 30 cm, din aluminiu anodizat si este umplut cu argon pentru a preveni aburirea. Luneta are o rezistenta ridicata la recul si este rezistent ...

Descriere


Vortex Viper PST GEN II 2-10x32 FFP EBR-4 MOA

Viper PST GEN II 2-10x32 este o luneta de arma de la Vortex cu o putere de marire de 2-10x si un obiectiv cu diametru de 32 mm. Luneta este prevazuta cu lentile acoperite complet antireflex in multi strat, care asigura imagini luminoase si clare, in culori vii, chiar si in conditii extreme. Corpul lunetei este construit dintr-un tub cu diametrul de 30 cm, din aluminiu anodizat si este umplut cu argon pentru a preveni aburirea. Luneta are o rezistenta ridicata la recul si este rezistenta la apa.
Factor de marire: 2-10
Diametru obiectiv: 32 mm
Diametru tub: 30 mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vortex Viper PST GEN II 2-10x32 FFP EBR-4 MOA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vortex Viper PST GEN II 2-10x32 FFP EBR-4 MOA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.