Vortex Viper PST GEN II 1-6x24 SFP VMR-2 MOA

3 025.99 lei
(1 magazin)
Viper PST GEN II 1-6x24 este o luneta de arma de la Vortex cu o putere de marire de 1-6x si un obiectiv cu diametru de 24 mm. Luneta este prevazuta cu lentile acoperite complet antireflex in multi strat, care asigura imagini luminoase si clare, in culori vii, chiar si in conditii extreme. Corpul lunetei este construit dintr-un tub cu diametrul de 30 cm, din aluminiu anodizat si este umplut cu argon pentru a preveni aburirea. Luneta are o rezistenta ridicata la recul si este rezistenta ...

Descriere


Vortex Viper PST GEN II 1-6x24 SFP VMR-2 MOA

Viper PST GEN II 1-6x24 este o luneta de arma de la Vortex cu o putere de marire de 1-6x si un obiectiv cu diametru de 24 mm. Luneta este prevazuta cu lentile acoperite complet antireflex in multi strat, care asigura imagini luminoase si clare, in culori vii, chiar si in conditii extreme. Corpul lunetei este construit dintr-un tub cu diametrul de 30 cm, din aluminiu anodizat si este umplut cu argon pentru a preveni aburirea. Luneta are o rezistenta ridicata la recul si este rezistenta la apa.
Factor de marire: 1-6
Diametru obiectiv: 24 mm
Diametru tub: 30 mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vortex Viper PST GEN II 1-6x24 SFP VMR-2 MOA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vortex Viper PST GEN II 1-6x24 SFP VMR-2 MOA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.