Vogels W50610

Vogels W50610
148.57 lei
(1 magazin)
Descriere: Pentru televizoarele de până la 37 inch (94 cm) W50610 este un suport TV de perete rezistent, potrivit pentru televizoarele de la 19 până la 37 inch (de la 48 până la 94 cm), cu o greutate de până la 20 kg. Faceți mai mult loc fixând TV-ul sus pe perete Doriți să nu vă mai înghesuiți când treceți pe lângă TV? Montați-l mai sus pe perete cu suportul TV pentru perete W50610. Poziția mai înaltă vă ajută să reduceți reflexiile și de asemenea îi îm ...

Descriere - Vogels W50610


Descriere:

Pentru televizoarele de până la 37 inch (94 cm)

W50610 este un suport TV de perete rezistent, potrivit pentru televizoarele de la 19 până la 37 inch (de la 48 până la 94 cm), cu o greutate de până la 20 kg.

Faceți mai mult loc fixând TV-ul sus pe perete

Doriți să nu vă mai înghesuiți când treceți pe lângă TV? Montați-l mai sus pe perete cu suportul TV pentru perete W50610. Poziția mai înaltă vă ajută să reduceți reflexiile și de asemenea îi împiedică pe copii și pe animalele de companie să ajungă la el. Un suport TV pentru perete cu funcția de înclinare asigură o vizionare confortabilă chiar și dacă este montat foarte sus.

Caracteristici cheie:
  • Fixați-vă în siguranță televizorul
  • Înclinați (până la 15°) pentru a evita reflexiile.

Seria W: inteligent, sigur și fiabil

Alegeți seria W de la Vogel's pentru un suport TV modern și intuitiv. Suportul de perete seria W fixează TV-ul în zonele aglomerate și îl face să arate minunat pe perete. Acest produs Vogel's este susținut de a garanție pe viață și este proiectat pe baza unei experiențe de 40 de ani. Modern, sigur și fiabil.

Economisiți și mai mult spațiu cu un suport TV full-motion

Pentru a crea și mai mult spațiu, montați televizorul într-un colț. Suporturile noastre TV full-motion pentru perete încap în orice colț și în același timp vă oferă un unghi de vizionare excelent.


Specificatii

Diagonala minima LCD/Plasma(inch) 19''
Diagonala maxima LCD/Plasma(inch): 37''
Greutate maxima suportata(kg): 20
Inclinare orizontala: Fix
Inclinare verticala: 15°
Distanta fata de perete (FIX/REGLABIL): max 51mm
Culoare: negru
Montaj pe: perete
Distanta max. dintre 2 pcte prindere pe orizontala(cm): min75mm/max 200mm
Distanta max. dintre 2 pcte prindere pe verticala(cm): min75mm/max 200mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vogels W50610 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vogels W50610 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.