Vogels W50060

Descriere: Suport TV fix pentru perete Vogel's W50060 pentru diagonale intre 48-94 cm   Pentru televizoarele de până la 37 inch (94 cm) W50060 este un suport TV de perete rezistent, potrivit pentru televizoarele de la 19 până la 37 inch (de la 48 până la 94 cm), cu o greutate de până la 20 kg.   Etalați-vă televizorul montându-l pe perete Acordați televizorului dvs. locul cuvenit, montându-l direct și sigur pe perete cu ajutorul suportului TV pent ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Vogels W50060

Descriere:

Suport TV fix pentru perete Vogel's W50060 pentru diagonale intre 48-94 cm

 

Pentru televizoarele de până la 37 inch (94 cm)

W50060 este un suport TV de perete rezistent, potrivit pentru televizoarele de la 19 până la 37 inch (de la 48 până la 94 cm), cu o greutate de până la 20 kg.

 

Etalați-vă televizorul montându-l pe perete

Acordați televizorului dvs. locul cuvenit, montându-l direct și sigur pe perete cu ajutorul suportului TV pentru perete W50060. Astfel economisiți spațiu, iar televizorul dvs. iese în evidență ca o operă de artă. Sistemul Vogel's de blocare automată permite o fixare sigură.

 

Caracteristici cheie:

Montați-vă în siguranță televizorul cu un clic

Televizorul dumneavoastră: la doar 2,3 cm de perete

 

Seria W: inteligent, sigur și fiabil

Faceți ca și cea mai mică încăpere să pară mai mare montând televizorul pe perete. Suporturile TV seria W de la Vogel's sunt alegerea inteligentă: acestea sunt conforme cu standardele noastre de calitate superioară și au un finisaj îngrijit. Modern, sigur și fiabil.

 

Doriți o soluție care să vă ajute să reduceți efectul de oglindă?

Lumina reflectată de soarele de după-masă vă poate strica bucuria de a vă uita la TV. Pentru a reduce lumina reflectată și efectul de oglindă, încercați suportul nostru TV de perete cu funcție de înclinare.

 

 

 

 

 

Specificatii

Diagonala minima LCD/Plasma(inch) 19''
Diagonala maxima LCD/Plasma(inch): 37''
Greutate maxima suportata(kg): 20
Inclinare orizontala: Fix
Inclinare verticala: Fix
Distanta fata de perete (FIX/REGLABIL): max 23mm
Culoare: negru
Montaj pe: perete
Distanta max. dintre 2 pcte prindere pe orizontala(cm): 20
Distanta max. dintre 2 pcte prindere pe verticala(cm): 20

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vogels W50060 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vogels W50060 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.