Vogels MA2010

Vogels MA2010
oferte de la
63.22 lei

(2 magazine)
Descriere: Pentru televizoarele de până la 40 inch (102 cm)   MA2010 este un suport de perete solid adecvat pentru televizoarele între 19 și 40 inch (48 și 102 cm). Asigură susținerea în siguranță pentru televizoarele de până la 30 kg.   Înclinarea suporturilor de perete oferă o poziție de vizionare confortabilă   Suportul de perete cu înclinare din seria M vă permite să montați televizorul discret, sus pe perete, bucurându-vă în continuare de o poziție de v ...

Descriere - Vogels MA2010


Descriere:

Pentru televizoarele de până la 40 inch (102 cm)

 

MA2010 este un suport de perete solid adecvat pentru televizoarele între 19 și 40 inch (48 și 102 cm). Asigură susținerea în siguranță pentru televizoarele de până la 30 kg.

 

Înclinarea suporturilor de perete oferă o poziție de vizionare confortabilă

 

Suportul de perete cu înclinare din seria M vă permite să montați televizorul discret, sus pe perete, bucurându-vă în continuare de o poziție de vizionare confortabilă. Suportul de perete cu înclinare este ideal pentru evitarea reflexiilor și a efectului de oglindă.

 

USP-uri (Propoziții Unice de Vânzare):

Calitate fiabilă la un preț accesibil

Înclinați (până la 15°) pentru a evita reflexiile.

 

Seria M: siguranța pe primul loc la un preț accesibil.

Dacă vă doriți o soluție solidă, fiabilă și accesibilă de montare a televizorului în siguranță pe perete, seria M de la Vogel’s este soluția potrivită. Materiale solide și un design simplu și elementar care își îndeplinește perfect funcțiile. Seria M de la Vogel's: siguranța pe primul loc la un preț accesibil.

Specificatii

Diagonala minima LCD/Plasma(inch) 26
Diagonala maxima LCD/Plasma(inch): 40
Greutate maxima suportata(kg): 30
Inclinare orizontala: Fix
Inclinare verticala: 15°
Distanta fata de perete (FIX/REGLABIL): max. 53 mm
Culoare: Negru
Montaj pe: Perete
Distanta max. dintre 2 pcte prindere pe orizontala(cm): 20
Distanta max. dintre 2 pcte prindere pe verticala(cm): 20

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vogels MA2010 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vogels MA2010 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.