VM Cabinet aparat cafea 3 Antracit

1 350.00 lei
(1 magazin)
Este destinat aparatelor de cafea To Go (manuale), la care clientul ataseaza paharul si adauga zahar. Acest suport de aparat pune la dispozitia clientilor pahare de carton, palete manuale, zahar la plic si capace de plastic intr-un mod mai organizat. Capacitatea suportului de pahare este de aproximativ 65-70 buc, indiferent de dimensiunea paharelor, 6-7oz (pe comanda) sau 8-12oz. Este dotat cu un sertar de dimensiuni mai mari in partea de jos, in care se pot pune produsele necesare pen ...

Descriere


VM Cabinet aparat cafea 3 Antracit

Este destinat aparatelor de cafea To Go (manuale), la care clientul ataseaza paharul si adauga zahar.

Acest suport de aparat pune la dispozitia clientilor pahare de carton, palete manuale, zahar la plic si capace de plastic intr-un mod mai organizat.

Capacitatea suportului de pahare este de aproximativ 65-70 buc, indiferent de dimensiunea paharelor, 6-7oz (pe comanda) sau 8-12oz.

Este dotat cu un sertar de dimensiuni mai mari in partea de jos, in care se pot pune produsele necesare pentru o saptamana.

Este posibila montarea unui cititor de bancnote cu impachetare, dar are spatiu suficient pentru depozitarea banilor unui cititor fara impachetare.

Cele 4 roti ajuta la mutarea mesei cu usurinta in locatie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul VM Cabinet aparat cafea 3 Antracit de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru VM Cabinet aparat cafea 3 Antracit sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.