Vlieseline Soluvlies stabilizator solubil in apa pentru broderie

de la 29.00 lei (3 magazine)
Stabilizator solubil la (25-30 ° C) pentru broderie ce poate fi folosit la orice tip de masina de brodat pentru orice tip de broderie.   Materiale indicate:Aproape toate tipurile de țesături Beneficiile produsuluistabilizator pentru toate tipurile de broderii indiferent de masina de brodatușor de spălat - se dizolvă în apă rece și caldăproprietati foarte bune de stabilizare si usurinta in utilizareaplicație versatilă, de ex. pentru broderii de dantelă, aplicații și mot ...

Descriere


Vlieseline Soluvlies stabilizator solubil in apa pentru broderie

Stabilizator solubil la (25-30 ° C) pentru broderie ce poate fi folosit la orice tip de masina de brodat pentru orice tip de broderie.  
Materiale indicate:Aproape toate tipurile de țesături
Beneficiile produsuluistabilizator pentru toate tipurile de broderii indiferent de masina de brodatușor de spălat - se dizolvă în apă rece și caldăproprietati foarte bune de stabilizare si usurinta in utilizareaplicație versatilă, de ex. pentru broderii de dantelă, aplicații și motive similare.pentru a crea colaje folosind o "tehnică de pizza"Indicatii:Plasați Soluvlies sub țesătură, si brodati  broșați Apoi pur și simplu spălați Soluvlies.Pentru colaje și "tehnică de pizza", așezați Soluvliles sub tesatura , aranjați țesăturile (bucăți de țesături, fire, panglici, șnururi etc.), acoperiți cu Soluvlies și coaseți toate straturile împreună. Spălați si satbilizatorul se divolva. Important: Nu călcați și nu rupeți!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vlieseline Soluvlies stabilizator solubil in apa pentru broderie de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vlieseline Soluvlies stabilizator solubil in apa pentru broderie sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.