Vlieseline Solufix- stabilizator pentru broderie solubil in apa 45 cm x 25m, autoadeziv

de la 65.00 lei (2 magazine)
Stabilizator solubil la (25-30 ° C) pentru broderie ce poate fi folosit la orice tip de masina de brodat pentru orice tip de broderie.   Materiale indicate:Aproape toate tipurile de țesături Beneficiile produsuluistabilizator pentru toate tipurile de broderii indiferent de masina de brodatușor de spălat - se dizolvă în apă rece și caldăproprietati foarte bune de stabilizare si usurinta in utilizareaplicație versatilă, de ex. pentru broderii de dantelă, aplicații și mot ...

Descriere


Vlieseline Solufix- stabilizator pentru broderie solubil in apa 45 cm x 25m, autoadeziv

Stabilizator solubil la (25-30 ° C) pentru broderie ce poate fi folosit la orice tip de masina de brodat pentru orice tip de broderie.  
Materiale indicate:Aproape toate tipurile de țesături
Beneficiile produsuluistabilizator pentru toate tipurile de broderii indiferent de masina de brodatușor de spălat - se dizolvă în apă rece și caldăproprietati foarte bune de stabilizare si usurinta in utilizareaplicație versatilă, de ex. pentru broderii de dantelă, aplicații și motive similare.pentru a crea colaje folosind o "tehnică de pizza"Indicatii:Plasați Soluvlies sub țesătură, si Apoi pur și simplu spălați SolufixPentru colaje și "tehnică de pizza", așezați Solufix sub tesatura , aranjați țesăturile (bucăți de țesături, fire, panglici, șnururi etc.), acoperiți cu Solufleece și coaseți toate straturile împreună. Spălați si stabilizatorul se divolva. Important: Nu călcați și nu rupeți!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vlieseline Solufix- stabilizator pentru broderie solubil in apa 45 cm x 25m, autoadeziv de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vlieseline Solufix- stabilizator pentru broderie solubil in apa 45 cm x 25m, autoadeziv sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.