Vlieseline Insertie netesuta termoadeziva F 220 pentru materale subtiri 53574493

de la 32.00 lei (3 magazine)
Căptușeală nețesută fuzibilă ușoară din fibre sintetice. Continut: 100% R-PES 43 g / m2 Țesături: Pentru contopirea unor piese mici de îmbrăcăminte, obiecte de artizanat și lucrări de ac. Potrivit pentru țesături ușoare pentru rochii. Descriere: Așezați interfața cu partea adeziva pe partea greșită a țesăturii. Acoperiți întreaga zonă cu o cârpă umedă. Apăsați fiecare zonă timp de aproximativ 12 secunde, având grijă să nu mișca ...

Descriere


Vlieseline Insertie netesuta termoadeziva F 220 pentru materale subtiri 53574493

Căptușeală nețesută fuzibilă ușoară din fibre sintetice.
Continut:
100% R-PES
43 g / m2
Țesături:
Pentru contopirea unor piese mici de îmbrăcăminte, obiecte de artizanat și lucrări de ac. Potrivit pentru țesături ușoare pentru rochii.
Descriere:
Așezați interfața cu partea adeziva pe partea greșită a țesăturii. Acoperiți întreaga zonă cu o cârpă umedă.
Apăsați fiecare zonă timp de aproximativ 12 secunde, având grijă să nu mișcați fierul de călcat. Setare fier: Lână / bumbac.
Lăsați piesele să se răcească plat timp de aproximativ 20 de minute, astfel încât adezivul să se poată fixa corect.
Avantajele produsului:

simplu de călcat
foarte confortabil
lavabil și la temperaturi mai ridicate

Vă recomandăm insistent sa faceti o proba si să atașați o bucată mică de interfata pe o rămășiță de țesătură cu fierul dumneavoastră, pentru a vă asigura că consistenta și adeziunea îndeplinesc așteptările dumneavoastră.

Se calca 12 secunde
Se spala la 60 grade C
Se curata uscat

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vlieseline Insertie netesuta termoadeziva F 220 pentru materale subtiri 53574493 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vlieseline Insertie netesuta termoadeziva F 220 pentru materale subtiri 53574493 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.