Vlieseline Hartie dublu-adeziva, Vliselline Vliesofix Bondaweb® 53343763

de la 26.00 lei (3 magazine)
Hartie de transfer dublu adeziva. latime 45 cm x lungime 1 m. Culoare: alb. Pretul este per metru liniar.  Pe acest tip de hartie puteti desena, crea modele pe care sa le aplicati pe haine, genti, curele. Desenați motivul pe partea de hârtie a Bondaweb®. Decupați aproximativ.  Așezați Bondaweb® cu partea aspră pe partea greșită a țesăturii si tineti fierul de calcat (uscat) timp de 5 secunde. Tăiați cu precizie motivul, îndepăr ...

Descriere


Vlieseline Hartie dublu-adeziva, Vliselline Vliesofix Bondaweb® 53343763

Hartie de transfer dublu adeziva.
latime 45 cm x lungime 1 m. Culoare: alb. Pretul este per metru liniar. 
Pe acest tip de hartie puteti desena, crea modele pe care sa le aplicati pe haine, genti, curele.

Desenați motivul pe partea de hârtie a Bondaweb®. Decupați aproximativ. 
Așezați Bondaweb® cu partea aspră pe partea greșită a țesăturii si tineti fierul de calcat (uscat) timp de 5 secunde.
Tăiați cu precizie motivul, îndepărtați suportul de hârtie.
Așezați cu partea acoperită în jos pe țesătură, cu o cârpă umedă, călcați fiecare zonă timp de aproximativ 10 secunde - pas cu pas.
Pentru a finaliza procesul, coaseți aplicația cu o cusătură în zig-zag. Pentru stabilitate suplimentară, puneți Stitch-n-Tear dedesubt atunci când este necesar.

sau
Cu ajutorul acestui tip de hartie, puteti imbina mai multe straturi de material textil, aplique, petice
Continut 
100% PA, 28 g / m2
Țesături:
Pentru îmbinarea straturilor de țesătură de ex. pentru aplicații, obiecte de artizanat sau lucrări de reparații. Potrivit pentru toate țesăturile, rafia, cartonul, lemnul și, la temperaturi scăzute, și pentru piele.
Avantajele produsului:

adeziv pe două fețe
aplicatii exacte
fără schimbare atunci când se coase în zigzag

Vă recomandăm insistent sa faceti o proba si să atașați o bucată mică de interfata pe o rămășiță de țesătură cu fierul dumneavoastră, pentru a vă asigura că consistenta și adeziunea îndeplinesc așteptările dumneavoastră.

Se calca 5-10 secunde
Se spala la 60 grade C
Se curata uscat

 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vlieseline Hartie dublu-adeziva, Vliselline Vliesofix Bondaweb® 53343763 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vlieseline Hartie dublu-adeziva, Vliselline Vliesofix Bondaweb® 53343763 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.