Vlieseline H180 Insertie termocolanta pentru parti mici si frontale, alb 53379411

de la 36.00 lei (3 magazine)
PENTRU PIESE MICI ȘI PIESE FRONTALE Se foloeste in special pentru intarirea ușoară a pieselor mici, cum ar fi mansete, gulere precum și părțile pentru intarirea partilor frontale ale jachetelor etc., realizate din țesături exterioare foarte ușoare până la cele medii. H180 - Materiale indicate:Materiale moi, care curg, cum ar fi :mătase, viscoză, fibre artificiale din celuloză modificată Beneficiile produselor: Sustinere excelenta a țesăturilor dificile, cum ar f ...

Descriere


Vlieseline H180 Insertie termocolanta pentru parti mici si frontale, alb 53379411

PENTRU PIESE MICI ȘI PIESE FRONTALE
Se foloeste in special pentru intarirea ușoară a pieselor mici, cum ar fi mansete, gulere precum și părțile pentru intarirea partilor frontale ale jachetelor etc., realizate din țesături exterioare foarte ușoare până la cele medii.
H180 - Materiale indicate:Materiale moi, care curg, cum ar fi :mătase, viscoză, fibre artificiale din celuloză modificată
Beneficiile produselor:

Sustinere excelenta a țesăturilor dificile, cum ar fi : viscoză, fibre artificiale din celuloză modificată
Simplu de călcat
Confortabil de purtat
Materialul ramane ferm, dar flexibil

Instructiuni:
Plasați interfața cu partea ce se lipeste pe dosul materialului.Apoi, folosind căldura uscată, calcati cu fierul de calcat ferm de 5-6 ori foarte lent pe fiecare zonă a inserției, astfel încât fiecare zonă să primească cca. 8 secunde de căldură.Setarea fierului: mătase / lână.Lăsați bucățile de material să se răcească timp de aproximativ 20 de minute, astfel încât adezivul să se poată fixa corespunzător.Vă recomandăm insistent sa faceti o proba si să atașați o bucată mică de interfata pe o rămășiță de țesătură cu fierul dumneavoastră, pentru a vă asigura că consistenta și adeziunea îndeplinesc așteptările dumneavoastră.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vlieseline H180 Insertie termocolanta pentru parti mici si frontale, alb 53379411 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vlieseline H180 Insertie termocolanta pentru parti mici si frontale, alb 53379411 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.