Vlieseline G700 Insertie tesuta termocolanta pentru parti mici bluze si camasi, alb

de la 46.00 lei (3 magazine)
Vlieseline G700 este o insertie tesuta termocolanta pentru parti mici bluze si camasi Culoare:alb.  G700 - Materiale indicate:Materiale ușoare și medii Beneficiile produsului Păstrează forma si sustine materialul pe care sunt aplicate Instructiuni La fel ca toate insertiile colante făcute de Vlieseline, interfața este întotdeauna tăiată la fel ca firul țesăturii ce urmeaza sa fie intarita. Plasați insertia cu partea care se lipeste pe dosul materialului. Acoperiți cu o ...

Descriere


Vlieseline G700 Insertie tesuta termocolanta pentru parti mici bluze si camasi, alb

Vlieseline G700 este o insertie tesuta termocolanta pentru parti mici bluze si camasi
Culoare:alb. 
G700 - Materiale indicate:Materiale ușoare și medii
Beneficiile produsului
Păstrează forma si sustine materialul pe care sunt aplicate
Instructiuni
La fel ca toate insertiile colante făcute de Vlieseline, interfața este întotdeauna tăiată la fel ca firul țesăturii ce urmeaza sa fie intarita. Plasați insertia cu partea care se lipeste pe dosul materialului. Acoperiți cu o cârpă umedă și apăsați pe fiecare zonă timp de aproximativ 12 secunde, fără a mișca fierul.Reglarea fierului: Bumbac.Lăsați bucățile să se răcească la suprafață timp de aproximativ 30 de minute, astfel încât adezivul să se poată fixa corespunzător.
Notă importantăRECOMANDAM TESTAREA PRODUSELOR ÎNAINTE DE A INCEPE APLICAREA

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vlieseline G700 Insertie tesuta termocolanta pentru parti mici bluze si camasi, alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vlieseline G700 Insertie tesuta termocolanta pentru parti mici bluze si camasi, alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.