Vlieseline 281 Vatelina volum mediu usoara si pufoasa

de la 72.00 lei (3 magazine)
Vatelina volum mediu usoara si pufoasa pentru patchwork si quilts, pentru matlasat haine groase sau alte textile. Dimensiune: latime 90 cm. Culoare: alb. Pretu este per metru liniar.  Materiale indicate:Toate tipurile de țesături Beneficiile produsului volum foarte mare, flexibila o bună izolare se lucreaza usor InstructiuniPur și simplu se așeză dedesubt și se coase împreună cu materialul. Vă recomandăm insistent sa faceti o proba inainte de folosire. se spala la mas ...

Descriere


Vlieseline 281 Vatelina volum mediu usoara si pufoasa

Vatelina volum mediu usoara si pufoasa pentru patchwork si quilts, pentru matlasat haine groase sau alte textile. Dimensiune: latime 90 cm. Culoare: alb. Pretu este per metru liniar. 
Materiale indicate:Toate tipurile de țesături
Beneficiile produsului

volum foarte mare, flexibila
o bună izolare
se lucreaza usor

InstructiuniPur și simplu se așeză dedesubt și se coase împreună cu materialul.
Vă recomandăm insistent sa faceti o proba inainte de folosire.

se spala la masina la 30 grade C
se curata chimic

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vlieseline 281 Vatelina volum mediu usoara si pufoasa de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vlieseline 281 Vatelina volum mediu usoara si pufoasa sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.