VivaNatura Pasta de Dinti GennaDent India Fresh 80ml

41,90 lei (1 magazin)
Fără Fluor, fără SLS, fără PEG, fără Parabeni Indicaţii:  Pasta de dinți naturală, indicată în igiena orala naturală, pentru echilibrarea florei bacteriene la nivelul gurii. Plantele indiene din compoziție au efect asupra bacteriilor responsabile de aparitia cariilor, a durerilor de dinti si a inflamatiilor gingivale, reducand sansele de aparitie a acestora. Elimină mirosul neplăcut al gurii. Neem  este folosit în mod tradițional in rutina ayur ...

Descriere


VivaNatura Pasta de Dinti GennaDent India Fresh 80ml

Fără Fluor, fără SLS, fără PEG, fără Parabeni
Indicaţii: Pasta de dinți naturală, indicată în igiena orala naturală, pentru echilibrarea florei bacteriene la nivelul gurii. Plantele indiene din compoziție au efect asupra bacteriilor responsabile de aparitia cariilor, a durerilor de dinti si a inflamatiilor gingivale, reducand sansele de aparitie a acestora. Elimină mirosul neplăcut al gurii.
Neem este folosit în mod tradițional in rutina ayurvedică de prevenire a infecțiilor la nivelul gurii și menținere a sănătății dinților. 
Turmericul este unul dintre cele mai recunoscute si studiate remedii ayurvedice cu efect remarcabil asupra placii bacteriene.
Ingredientele naturale – uleiuri, plante indiene, argilă, propolis – au proprietăşi stimulente si dezinfectante, fiind totodata si o sursa excelenta de vitamine, acizi grasi esentiali, antioxidanti si minerale. Efectul pe care aceste ingrediente il genereaza asupra gingiilor este acela de a ajuta la fortifierea lor.
Mod de folosire: Se recomandă utilizarea pastei de dinți India Fresh după fiecare masă, iar pentru a beneficia din plin de efectele sale deosebite este indicat, ca după periaj, să se mențină pe dinți și pe gingii încă 3-5 minute. Este indicata si in timpul tratamentelor ayurvedice. Nu prezinta riscuri pentru sanatate in cazul ingerarii accidentale. Contraindicata persoanelor cu alergie sau sensibilitate la unul sau mai multe ingrediente.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul VivaNatura Pasta de Dinti GennaDent India Fresh 80ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru VivaNatura Pasta de Dinti GennaDent India Fresh 80ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.