Vitrine Magique Aparat pentru scos samburii cireselor si visinelor

59.90 lei (1 magazin)
Scoateti samburii cireselor si visinelor cat ati clipi, fara a murdari bucataria si fara a depune efort considerabil. Este posibil cu ajutorul acestui aparat care se adapteaza la fructe proaspete, congelate sau din conserve. Acum nu mai e o problema cand vreti sa faceti tarte si placinte cu visine, dulceata de cirese si alte bunatati care altfel v-ar fi chinuit mult din cauza samburilor. ...

Descriere


Vitrine Magique Aparat pentru scos samburii cireselor si visinelor

Scoateti samburii cireselor si visinelor cat ati clipi, fara a murdari bucataria si fara a depune efort considerabil. Este posibil cu ajutorul acestui aparat care se adapteaza la fructe proaspete, congelate sau din conserve. Acum nu mai e o problema cand vreti sa faceti tarte si placinte cu visine, dulceata de cirese si alte bunatati care altfel v-ar fi chinuit mult din cauza samburilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vitrine Magique Aparat pentru scos samburii cireselor si visinelor de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vitrine Magique Aparat pentru scos samburii cireselor si visinelor sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.