VITEX Lac poliuretanic pe baza de solvent Lussolac, 400 incolor lucios, 750 ml

de la 37.32 lei (4 magazine)
Caracteristici: Lac poliuretanic (o componenta) transparent sau colorat, pe baza de solventi, pentru suprafete din lemn interioare si exterioare. Are proprietati excelente de aplicare, luciu puternic, cât si o foarte buna elasticitate si duritate. Rasinile poliuretanice confera o durabilitate excelenta chiar si atunci când lacul este expus la conditii atmosferice nefavorabile, în timp ce filtrele ultraviolete protejeaza lemnul de efectele daunatoarele ale luminii soarelui. ...

Descriere


VITEX Lac poliuretanic pe baza de solvent Lussolac, 400 incolor lucios, 750 ml

Caracteristici:

  • Lac poliuretanic (o componenta) transparent sau colorat, pe baza de solventi, pentru suprafete din lemn interioare si exterioare.
  • Are proprietati excelente de aplicare, luciu puternic, cât si o foarte buna elasticitate si duritate.
  • Rasinile poliuretanice confera o durabilitate excelenta chiar si atunci când lacul este expus la conditii atmosferice nefavorabile, în timp ce filtrele ultraviolete protejeaza lemnul de efectele daunatoarele ale luminii soarelui.

Certificari:

 

Durabilitate sporita cu rasini poliuretanice

 

 

Protectie fata de radiatia solara cu filtre UV

 

*Cititi cu atentie fisa tehnica sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Pregatirea suprafetei: Suprafetele trebuie sa fie netede, curate si uscate, fara urme de grasimi sau de rasini si smirgheluite. Pe

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul VITEX Lac poliuretanic pe baza de solvent Lussolac, 400 incolor lucios, 750 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru VITEX Lac poliuretanic pe baza de solvent Lussolac, 400 incolor lucios, 750 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.