VITEX Grund antirugina Antirust Primer, maro, 750 ml

43.93 lei (1 magazin)
Caracteristici: Grund cu uscare rapida, pe baza de rasini alchidice modificate, cu protectie anticoroziva excelentã. Reprezinta substratul perfect pentru emailuri folosite pe suprafete metalice, confera o aderenta excelenta, are putere ridicata de acoperire, elasticitate si proprietati de uniformizare excelente. *Cititi cu atentie fisa tehnica sau eticheta produsului înainte de utilizare! Pregatirea suprafetei: Suprafata trebuie sa fie curatata foarte bine cu Di ...

Descriere


VITEX Grund antirugina Antirust Primer, maro, 750 ml

Caracteristici:

  • Grund cu uscare rapida, pe baza de rasini alchidice modificate, cu protectie anticoroziva excelentã.
  • Reprezinta substratul perfect pentru emailuri folosite pe suprafete metalice, confera o aderenta excelenta, are putere ridicata de acoperire, elasticitate si proprietati de uniformizare excelente.

*Cititi cu atentie fisa tehnica sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Pregatirea suprafetei: Suprafata trebuie sa fie curatata foarte bine cu Diluant T300, uscata, fara praf, grasime sau resturi abrazive.

Aplicare: Se amesteca bine înainte de utilizare. Aplicati unul sau doua straturi cu trafaletul sau pensula diluat pâna la 5% cu Diluant pentru pensula T300 sau cu pistol de pulverizare airless diluat cu pâna la 5%, cu Diluant pentru pistol T350. A nu se aplica la temperaturi sub 5°C, si peste 35°C si/sau umiditate relativa peste 80%. Se usca la atingere dupa 45-60 de minute si poate fi reaplicat dupa 20-24 ore. În cazul în care acoperirea este complet uscata, utilizati o hârti

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul VITEX Grund antirugina Antirust Primer, maro, 750 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru VITEX Grund antirugina Antirust Primer, maro, 750 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.