Vitek VT-8016

Cantarul electronic de bucatarie VITEK VT-8016, conceput pentru masa de produse de la 3 g la 10 kg (diviziune - 1 g), va va permite sa urmati cat mai precis posibil toate instructiunile retetei. Aparatul este echipat cu o platforma rotunda cu diametrul de 18,8 cm, care este realizata din sticla calita - fiabila si durabila. Masuratorile in grame, kilograme, uncii sau lire sterline sunt reflectate pe un afisaj LCD mare convenabil, care masoara 48 x 20 mm. Este foarte convenabil ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Vitek VT-8016

Cantarul electronic de bucatarie VITEK VT-8016, conceput pentru masa de produse de la 3 g la 10 kg (diviziune - 1 g), va va permite sa urmati cat mai precis posibil toate instructiunile retetei. Aparatul este echipat cu o platforma rotunda cu diametrul de 18,8 cm, care este realizata din sticla calita - fiabila si durabila. Masuratorile in grame, kilograme, uncii sau lire sterline sunt reflectate pe un afisaj LCD mare convenabil, care masoara 48 x 20 mm.
Este foarte convenabil sa lucrati cu dispozitivul, datorita functiei de cantarire secventiala (va permite sa masurati masa fiecarui ingredient si apoi sa aflati totalul), precum si functiei de tare, care tine cont de greutatea container si reseteaza-l. Indicatorul de suprasarcina al dispozitivului, precum si indicatorul de incarcare, va permit sa monitorizati acesti indicatori si sa schimbati bateria la timp (kitul include o baterie CR2032).
Indicatorul de suprasarcina al dispozitivului, precum si indicatorul de incarcare, va permit sa monitorizati acesti indicatori si sa schimbati bateria la timp (kitul include o baterie CR2032). Dupa masurare, balanta este resetata automat si se opreste daca nu utilizati dispozitivul o perioada de timp. Cei carora le place sa gateasca si sa isi imbunatateasca in mod regulat abilitatile culinare pot cumpara cantare de bucatarie VITEK VT-8016!
 
VT-8016
Caracteristici generale
Tip cantarRezidential
Capacitate (kg)10
Altele
AlteleSticla
CuloareMulticolor

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vitek VT-8016 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vitek VT-8016 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.