VITAMMY Termometru non-contact Flash HTD8816C

de la 140.00 lei
(3 magazine)
 Caracteristici: - Termometru de frunte non-contact cu scanare infrarosu;- Masurarea temperaturii corpului /obiectelor;- Evaluarea rapida a temperaturii cu 3 culori de ecran;- Mod de masurare - frunte;- Timp rapid de raspuns (2 secunde);- Memorie pentru 50 masuratori;- Functie pornire/oprire sonor;- Pentru toate varstele;- Distanta de masurare 1 - 5 cm; Vitammy Flash este un termometru digital non-contact care utilizeaza o tehnologie avansata (IR) pentru masurarea instantanee si ...

Descriere


VITAMMY Termometru non-contact Flash HTD8816C

 Caracteristici:

- Termometru de frunte non-contact cu scanare infrarosu;

- Masurarea temperaturii corpului /obiectelor;

- Evaluarea rapida a temperaturii cu 3 culori de ecran;

- Mod de masurare - frunte;

- Timp rapid de raspuns (2 secunde);

- Memorie pentru 50 masuratori;

- Functie pornire/oprire sonor;

- Pentru toate varstele;

- Distanta de masurare 1 - 5 cm;

Vitammy Flash este un termometru digital non-contact care utilizeaza o tehnologie avansata (IR) pentru masurarea instantanee si exacta a temperaturii corpului sau a obiectului. Astfel, termometrul poate masura temperatura de pe frunte sau temperatura de pe orice suprafa fara atingere, de la distanta de 1-5 cm. Este perfect pentru monitorizarea febrei la copil, fiind de neinlocuit in casa. De asemenea este foarte util atunci cand pregatiti masa sau baia copilului. Memoria de 50 de masuratori ajuta la urmarirea evolutiei starii pacientului.

Masurare fara contact

Simplu si comod de folosit, fara a fi nevoie sa atingeti pielea, fiind astfel mult mai igienic, dar si mai confortabil.

Modul silentios este conceput pentru a putea efectua masurarea temperaturii atunci cand bebelusul doarme, fara a-i deranja somnul.

Ecranul termometrului este iluminat cu 3 culori, in functie de rezultatul masuratorii: verde - temperatura normala, galben - usor crescuta, rosu - febra.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul VITAMMY Termometru non-contact Flash HTD8816C de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru VITAMMY Termometru non-contact Flash HTD8816C sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.