VITAMMY Tensiometru Super Cosmo Negru/Turcoaz

199.00 lei
(1 magazin)
Tensiometrul Vitammy Super Cosmo utilizeaza metoda oscilometrica de masurare a tensiunii arteriale si a pulsului. Elementul sensibil al dispozitivului simte oscilatiile slabe ale tensiunii din manseta, generate de extinderea si contractia arterei brahiale ca raspuns la fiecare bataie a inimii.    Pomparea inceteaza atunci cand manseta este umflata adecvat pentru a determina tensiunea arteriala diastolica si sistolica (amplitudinea undelor de tensiune este masurata, transfor ...

Descriere


VITAMMY Tensiometru Super Cosmo Negru/Turcoaz

Tensiometrul Vitammy Super Cosmo utilizeaza metoda oscilometrica de masurare a tensiunii arteriale si a pulsului. Elementul sensibil al dispozitivului simte oscilatiile slabe ale tensiunii din manseta, generate de extinderea si contractia arterei brahiale ca raspuns la fiecare bataie a inimii. 
 
Pomparea inceteaza atunci cand manseta este umflata adecvat pentru a determina tensiunea arteriala diastolica si sistolica (amplitudinea undelor de tensiune este masurata, transformata in milimetri Hg si afisata pe ecran sub forma unei valori numerice). 
 
Ecranul inovator cu o rezolutie inalta si contrast ridicat va garanteaza o vizibilitate excelenta, iar tehnologia cu care este dotat dispozitivul va va oferi rezultate cu o precizie similara celei obtinute de personalul medical folosind un stetoscop si un manometru.
 
Cracteristici generale:
 
Controlul tensiunii arteriale
Ecran LCD cu iluminare fundal
Oprire automata dupa 60 s
Memorie 2 x 60 seturi
Memorare pentru 2 utilizatori
Afisarea mediei ultimelor 3 masuratori
Simbol pentru detectarea aritmiei
Dimensiune manseta 22 - 42 cm
4 x baterii AA
Dimensiuni ecran: 80 x 58.5 mm
Culoare: Negru/Turcoaz.
 
Detectarea aritmiei:
 
Dispozitivul dispune de sistem pentru detectarea pulsului neregulat si a tulburarilor de ritm cardiac (aritmii) si emite avertizare pentru tensiune arteriala crescuta. Ecranul LCD al tensiometrului afiseaza atat valoarea tensiunii cat si rata pulsului in mod simultan.
 
Memorare pentru 2 utilizatori:
 
Dispozitivul poate salva masurarile pentru doua persoane diferite, pentru fiecare utilizator cate 60 de seturi. De asemenea, calculeaza si afiseaza media ultimelor 3 masurari.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul VITAMMY Tensiometru Super Cosmo Negru/Turcoaz de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru VITAMMY Tensiometru Super Cosmo Negru/Turcoaz sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.