VITAMMY Tensiometru Cosmo Alb

179.00 lei
(1 magazin)
Tensiometru Vitammy Cosmo utilizeaza metoda oscilometrica de masurare a tensiunii arteriale si pulsului. Dispozitivul masoara tensiunea arteriala extrem de usor si rapid, datorita tehnologiei de masurare in timpul pomparii. Astfel, utilizatorul simte mai putina presiune si se simte mult mai confortabil in timpul procesului de masurare. Ecranul inovator cu o rezolutie inalta si contrast ridicat va garanteaza o vizibilitate excelenta, iar tehnologia cu care este dotat dispozitivul v ...

Descriere


VITAMMY Tensiometru Cosmo Alb

Tensiometru Vitammy Cosmo utilizeaza metoda oscilometrica de masurare a tensiunii arteriale si pulsului. Dispozitivul masoara tensiunea arteriala extrem de usor si rapid, datorita tehnologiei de masurare in timpul pomparii. Astfel, utilizatorul simte mai putina presiune si se simte mult mai confortabil in timpul procesului de masurare. Ecranul inovator cu o rezolutie inalta si contrast ridicat va garanteaza o vizibilitate excelenta, iar tehnologia cu care este dotat dispozitivul va va oferi rezultate cu o precizie similara celei obtinute de personalul medical folosind un stetoscop si un manometru.

DETECTAREA ARITMIEI

Dispozitivul dispune de sistem pentru detectarea pulsului neregulat si a tulburarilor de ritm cardiac (aritmii). Ecranul LCD al tensiometrului afiseaza atat valoarea tensiunii cat si rata pulsului in mod simultan.

MEMORARE PENTRU 2 UTILIZATORI

Dispozitivul poate salva masurarile pentru doua persoane diferite, pentru fiecare utilizator cate 60 de seturi. De asemenea, calculeaza si afiseaza media ultimelor 3 masurari.

 

Caracteristici generale:
 
Controlul tensiunii arteriale
Ecran LCD cu iluminare fundal
Oprire automata dupa 60 s
Memorie 2 x 60 seturi
Detectarea aritmiei
Dimensiune manseta 22 - 32 cm
Functioneaza cu 4 x baterii AA
Culoare: Alb.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul VITAMMY Tensiometru Cosmo Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru VITAMMY Tensiometru Cosmo Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.