Vitamix Ascent A2500 Negru

3 299.99 lei
(1 magazin)
TREI PROGRAME PRESETATE: (Smoothie, Supe fierbinți și Deserturi cu gheață) care procesează automat ingredientele din blender și se oprește după un timp presetat din fabrică. Tehnologia SELF-DETECT™, permite blenderului Vitamix să evolueze o dată cu ultimile inovații care vor apărea în următorii ani. SETĂRILE PROGRAMELOR:Trei programe presetate pentru Smoothie, Supe Fierbinți și Deserturi cu gheață, vă permit să părăsiți incinta în ca ...

Descriere - Vitamix Ascent A2500 Negru


TREI PROGRAME PRESETATE: (Smoothie, Supe fierbinți și Deserturi cu gheață) care procesează automat ingredientele din blender și se oprește după un timp presetat din fabrică. Tehnologia SELF-DETECT™, permite blenderului Vitamix să evolueze o dată cu ultimile inovații care vor apărea în următorii ani.

SETĂRILE PROGRAMELOR:
Trei programe presetate pentru Smoothie, Supe Fierbinți și Deserturi cu gheață, vă permit să părăsiți incinta în care se află blenderul în lucru, iar rezultatele sunt impresionante.

SUNTEȚI ÎN CONTROL:
Viteza variabilă și butonul PULSE vă ajută să finisați rețetele la textura / finețea dorită. 

TEHNOLOGIE SELF-DETECT™: 
Conectarea prin tehnologia Wireless nu permite blenderului să funcționeze dacă capacul sau vasul nu sunt bine montate. 

TIMER DIGITAL:
Timer digital incorporat, pentru timpi prestabiliți, vă ajută să obțineți textura ideală, fără să vă mai intrebați cât timp să lăsați blenderul să funcționeze.

Serie: Ascent
Dimensiuni: 20.32cm x 27.94cm x 43.18cm
Cai putere: 2.3
Voltaj / Consum: 220-240 V, 50-60 Hz, 1200-1400 W 
Greutate netă: 6.93kg
Lungime cablu alimentare: 122 cm
Utilizare: uz casnic
Produs de: Vitamix - Cleveland, Ohio USA
Garanție: 10 ANI
Culoare: Negru

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vitamix Ascent A2500 Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vitamix Ascent A2500 Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.