Vitamix Ascent A2300i (Slate) [Gama Smart System]

3 099.00 lei (1 magazin)
De ce Vitamix? Gustul chiar contează când este vorba de a începe şi a menţine un stil de viaţă sănătos. Aparatele Vitamax au toată puterea necesară pentru a mixa ingredientele, elibera aromele şi a le contopi împreună pentru un gust mai bun. Transformă alimente pe care trebuie să le mănânci în alimente pe care vrei să le mănânci. O textură după gust. Controlul asupra vitezei şi timpului de zdrobire a legumelor sau fruc ...

Descriere


Vitamix Ascent A2300i (Slate) [Gama Smart System]

De ce Vitamix?

Gustul chiar contează când este vorba de a începe şi a menţine un stil de viaţă sănătos. Aparatele Vitamax au toată puterea necesară pentru a mixa ingredientele, elibera aromele şi a le contopi împreună pentru un gust mai bun. Transformă alimente pe care trebuie să le mănânci în alimente pe care vrei să le mănânci.

O textură după gust. Controlul asupra vitezei şi timpului de zdrobire a legumelor sau fructelor crează o variatate de texturi de la bucăţi mari până la o pastă foarte cremosă şi fină, permițându-vă să ajustați fiecare amestec la papilele gustative proprii.

Supă fierbinte. Datorită fricţiunii prin rotirea lamelor poţi prepara supă fierbinte în 6 minute direct în vasul blender-lui.

Tamper. Toate aparatele Vitamix vin cu un un accesoriu “tamper” ce a fost creat pentru a îmbunătăţii procesul de mixare pentru cel mai dure ingrediente (exmplu: untul din alune).

O investiţie inteligentă. Aparatele Vitamix sunt construite ca să dureze şi vin cu o muţime de garanţii care îţi asigură investiţia.

Uşor de curăţat. Noi păstrăm curaţenia foare uşor. Pune apă caldă în vas şi un strop de detergent de vase apoi porneşte aparatul la viteza cea mai mare timp de 60 de secunde sau mai puţin. Vasul aparatului se poate curăţa fără nici o problemă şi în maşina de spălat vase.

Blender-le Vitamix Ascent Series™ sunt compatibile cu o serie de vase interschimbabile de diferite dimensiuni astfel încât să poţi avea un vas pentru orice ţi-ai dori să faci folosind acelaşi motor ca bază.

Lame din oțel inoxidabil întărite. Lamele noastre din oțel inoxidabil aerodinamice sunt proiectate să se ocupe de cele mai dure ingrediente astfel încât, de la primul amestec până la ultimul, veţi obţine aceleaşi rezultate de calitate.

Sistem de conectare metalic. Vitamix foloseşte un sistem de conectare metalic pentru a cupla vasul la baza motorului — permițând amestecuri mai bune și o durată de viață mai lungă.

Motor de lungă durată. Cheia pentru motor de durată este evitarea supraîncălzirii. Inginerii care au proiectat motorul Vitamax au lucrat zeci de ani pentru a perfecţiona circulaţia aerului în jurul motorului. Rezultatul este un motor mai silențios, mai fiabil, care este de ajutor mulţi ani.

Arome. Aparatele Vitamix au toată puterea de care au nevoie pentru a omogeniza ingredientele, a contopi aromele, pentru a crea un amestec cu gust mai bun. Se introduc alimentel întregi, netăiate, doar spălate şi se obţine un amestec cremos fără bucăti mari de pulpă sau seminţe. 

Amestecuri ordonate. Toate unghiurile vasului Vitamix sunt construite pentru a crea un vortex unic ce face ca ingedintele să cadă regulat înapoi spre lame pentru o mărunţire rapidă şi cremoasă.

Motorul  menţine o turaţie constantă şi o temperatură scazută pentru a genera în mod continuu puterea de care are nevoie pentru a procesa ingedientele.

Caracteristici Ascent Vitamix A2300i:

  • Tu deţii controlul. Treptele de viteză te ajută să obţii texturi variate de la piure fin la mărunţire grosieră.
  • Funţia “Pulse”. Explozia de putere pe care o ofera funcţia “Pulse” te ajută să procesezi alimentele dure sau fibroase transformându-le într-un piure.
  • Temporizator programabil. Temporizatorul încorporat te ajută să eviti supra-procesarea sau sub-procesarea alimentelor. Setează temporizatorul şi aparatul se va opri automat.
  •  Este compatibil cu vasele de mixare auto-detectabile Vitamix. Aparatul este conceput pentru a folosi programe speciale de mixare în funcţie de tipul de vas ataşat la corpul motorului. 
  • Tehnologie. Blender Vitamix Ascent are încorporată tehnologia de conectivitate wireless pentru ai permite să evolueze cu inovațiile din următorii ani. Tehnologia interlock previne funcționarea aparatului dacă capacul recipientului nu este bine închis.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vitamix Ascent A2300i (Slate) [Gama Smart System] de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vitamix Ascent A2300i (Slate) [Gama Smart System] sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.