Vital Baby Kit Mum On The Go (3 Bavete+1 Saltea De Infasat)

Kit Mum On The Go (3 Bavete+1 Saltea De Infasat) Kitul Vital Baby Mum On The Go este produsul ideal pentru pentru momentelecand esti in afara casei cu cel mic. Dimensiunea pachetului (9*13 cm) esteideala  pentru geanta sau pentru a fitinut in mana. Pachetul include 3 bavete de masa de unica folosinta si osalteluta de infasat de dimensiune 68*46 cm.  Bavetele si salteluta de infasat sunt extremde moi, absorbante si impermeabile. Bavetele au o margine pliabila tip buzunarcapabila sa ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Vital Baby Kit Mum On The Go (3 Bavete+1 Saltea De Infasat)

Kit Mum On The Go (3 Bavete+1 Saltea De Infasat) Kitul Vital Baby Mum On The Go este produsul ideal pentru pentru momentelecand esti in afara casei cu cel mic. Dimensiunea pachetului (9*13 cm) esteideala  pentru geanta sau pentru a fitinut in mana. Pachetul include 3 bavete de masa de unica folosinta si osalteluta de infasat de dimensiune 68*46 cm.  Bavetele si salteluta de infasat sunt extremde moi, absorbante si impermeabile. Bavetele au o margine pliabila tip buzunarcapabila sa capteze resturile alimentare. Salteluta de infasat are un stratimpermeabil pentru a putea schimba copilul in conditii igienice. Dupa utilizare,pur si simplu se arunca!

Producator: Vital Baby, Marea Britanie
Kit Mum On The Go (3 Bavete+1 Saltea De Infasat)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vital Baby Kit Mum On The Go (3 Bavete+1 Saltea De Infasat) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vital Baby Kit Mum On The Go (3 Bavete+1 Saltea De Infasat) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.