Villager Villybot

Villager Villybot
0.00 lei
(0 magazine)
Descrierea Villybot™ este un robot autonom al carui scop este sa tunda in mod independet cu ajutor minim uman. Producția de masini de tuns robotizate Villybot™ a fost precedată de un proces de dezvoltare și cercetare pe parcursul mai multor ani care a vizat crearea unui dispozitiv sofisticat, fiabil și autonom, care, pe de altă parte, sa fie și durabil. Pe parcursul dezvoltării, experiența clienților a fost luata în considerare, in special. Instalarea maș ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - Villager Villybot


Descrierea

Villybot™ este un robot autonom al carui scop este sa tunda in mod independet cu ajutor minim uman.
Producția de masini de tuns robotizate Villybot™ a fost precedată de un proces de dezvoltare și cercetare pe parcursul mai multor ani care a vizat crearea unui dispozitiv sofisticat, fiabil și autonom, care, pe de altă parte, sa fie și durabil. Pe parcursul dezvoltării, experiența clienților a fost luata în considerare, in special.


Instalarea mașinilor de tuns robotizate Villybot ™ este relativ simplă. Când se instalează pentru prima dată, trebuie respectate câteva instrucțiuni simple, cum ar fi distanța de la gazon; distanța minimă a liniei de ghidare; non-eradicarea liniilor de orientare, ISL (mai multe detalii în manualul de utilizare). Mașina robotizată Villybot ™ se mișcă de-a lungul unei linii aleatorii și este capabila să tunda 120 mp pe oră. Funcționează pe un teren înclinat de până la 30 °. Villybot ™ este echipat cu senzori de ploaie și detectare a obstacolelor. În cazul detectării precipitațiilor, se întoarce la baza. Când atinge obstacolul, Villybot ™ isi schimba directia. (recomandarea producătorului este de a lua toate obstacolele posibile înainte de lansare). Linia de ghidare servește la marcarea granițelor gazonului și începe și se termină la baza de incarcare. Lungimea maximă a liniei de rulare este de 500 m.

Echipament:

• Baterie Li-ion Samsung®
• Baza de incarcare
• Bobina perimetrica
• Picioruse pentru fixarea liniei de ghidare

 

 

 

Specificarea produsului

Caracteristicile

Categoria Masina de tuns robotizata
Tipul motorului Motor de electro- inducție
Tipul bateriei Li-ion
Voltajul bateriei 28 V
Capacitatea bateriei 4 Ah
Perioada de viață a bateriei 120 min.
Timpul de umplere a bateriei 3 ore
lățimea cosirii 240 mm
înălțimea cosirii de la 25 până la 65 mm
Înclinație maximă de lucru 30°
Masa 15 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Villager Villybot de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Villager Villybot sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.