VILEDA Rezerva pentru mop Easy Wring Turbo Classic (151608)

de la 33,34 lei (4 magazine)
Rezerva mop Vileda Easy Wring, Turbo Classic Rezerva de mop Easy Wring & Clean Turbo se potriveste doarpentru setul de curatenie Easy Wring & Clean Turbo .  Acesta este un set premium foarte performant ce curata perfect podelele, lasandu-le aproape uscate, cu un efort minim si eficienta maxima. • Mopul are o forma triunghiulara ceea ce permita o curatare excelenta in colturi. • Mopul este 100% din microfibra pentru o performanta maxima in curatare, este foarte absorbant, nu ...

Descriere


VILEDA Rezerva pentru mop Easy Wring Turbo Classic (151608)

Rezerva mop Vileda Easy Wring, Turbo Classic

Rezerva de mop Easy Wring & Clean Turbo se potriveste doarpentru setul de curatenie Easy Wring & Clean Turbo .

 Acesta este un set premium foarte performant ce curata perfect podelele, lasandu-le aproape uscate, cu un efort minim si eficienta maxima.

• Mopul are o forma triunghiulara ceea ce permita o curatare excelenta in colturi.

• Mopul este 100% din microfibra pentru o performanta maxima in curatare, este foarte absorbant, nu lasa urme si se poate spala la masina.

• Este potrivit pentru orice suprafata (parchet, gresie).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul VILEDA Rezerva pentru mop Easy Wring Turbo Classic (151608) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru VILEDA Rezerva pentru mop Easy Wring Turbo Classic (151608) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.