Viktor & Rolf Racheta badminton Starter Junior

59.00 lei
(1 magazin)
Racheta de badminton pentru copii VICTOR Starter este concepută pentru dezvoltarea celor mai elementare aptitudini de badminton ale copiilor de 4-6 ani. Capul în formă de picătură al rachetei îi ajută pe copiii cu prima experiență în badminton. Suflanta durabilă VICTOR LawnTex și întreaga lungime a rachetei este redusă la 430 mm. Lăsați copiii dvs. să înceapă cu acest sport minunat încă din copilărie.TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE. ...

Descriere


Viktor & Rolf Racheta badminton Starter Junior

Racheta de badminton pentru copii VICTOR Starter este concepută pentru dezvoltarea celor mai elementare aptitudini de badminton ale copiilor de 4-6 ani. Capul în formă de picătură al rachetei îi ajută pe copiii cu prima experiență în badminton. Suflanta durabilă VICTOR LawnTex și întreaga lungime a rachetei este redusă la 430 mm. Lăsați copiii dvs. să înceapă cu acest sport minunat încă din copilărie.

TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Viktor & Rolf Racheta badminton Starter Junior de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Viktor & Rolf Racheta badminton Starter Junior sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.