Viktor & Rolf Racheta badminton Light Fighter 7400

744.00 lei
(1 magazin)
Rachetul Victor Light Fighter 7400 Badminton are o viteză extraordinară îmbunătățită de balansul greu al capului și de cadrul aerodinamic care declanșează spargere puternică. Combinație inteligentă de tehnologie de luminozitate și undă internă pentru stabilitatea dorită.Construcția de rachete de carbon de înaltă calitate face o ușoară extraordinară și face această rachetă specială. Simbolul ușor dă acestei rachete manevrabilitate unică și cel ma ...

Descriere


Viktor & Rolf Racheta badminton Light Fighter 7400

Rachetul Victor Light Fighter 7400 Badminton are o viteză extraordinară îmbunătățită de balansul greu al capului și de cadrul aerodinamic care declanșează spargere puternică. Combinație inteligentă de tehnologie de luminozitate și undă internă pentru stabilitatea dorită.

Construcția de rachete de carbon de înaltă calitate face o ușoară extraordinară și face această rachetă specială. Simbolul ușor dă acestei rachete manevrabilitate unică și cel mai devreme punct de lovire - control optim!

Tehnologie:
Tehnologia INNER WAVES a prelungit șirul, cu o dulciuri de 5% extinsă, reducând în mod semnificativ șocul, oferind mai multă manevrabilitate și stabilitate a feței.

Frame Light - ușor pentru controlul incredibil. Noua serie Light Fighter de la VICTOR va capta jucători de la primul hit. Carbonul de înaltă calitate și ușurința extraordinară fac această rachetă specială. Simbolul ușor dă acestei rachete manevrabilitate unică și cel mai devreme punct de lovire - control optim!

VICTOR Light Fighter 7400 :
- Are o lungime standard de 675 mm (cea mai obisnuita lungime)
- Are o formă izometrică a capului (forma tipică a capului în rachetele actuale)
- Vine cu un mâner G2 standard
- Include coarda, iar în total cântărește 78 de grame
- Este echilibrat în centru - nu. 1 (1 = echilibrat în cap, 3 = centru, 5 = în mână)
- Cadru rigiditate nr. 3 - flex (1 = rigiditate suplimentară, 5 = extra flex)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Viktor & Rolf Racheta badminton Light Fighter 7400 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Viktor & Rolf Racheta badminton Light Fighter 7400 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.