Viktor & Rolf Fluturasi badminton Platin 3000

59.00 lei
(1 magazin)
Fluturasi badminton Victor Platin 3000 realizati din plastic de înaltă calitate și antet de plută. Pluta originala portugheza de cea mai buna calitate garanteaza returnarea optima a mingii. Un avantaj semnificativ al VICTOR 3000 Platin este reziliența și flexibilitatea acestuia.VICTOR 3000 Platin sunt expediate într-un tub de 6 bucăți și în trei culori / viteze :Roșu (rapid) - cel mai rapid, potrivit pentru sală, unde temperatura aerului este de 15 ° CAlbastru (mediu) - v ...

Descriere


Viktor & Rolf Fluturasi badminton Platin 3000

Fluturasi badminton Victor Platin 3000 realizati din plastic de înaltă calitate și antet de plută. Pluta originala portugheza de cea mai buna calitate garanteaza returnarea optima a mingii. Un avantaj semnificativ al VICTOR 3000 Platin este reziliența și flexibilitatea acestuia.

VICTOR 3000 Platin sunt expediate într-un tub de 6 bucăți și în trei culori / viteze :
Roșu (rapid) - cel mai rapid, potrivit pentru sală, unde temperatura aerului este de 15 ° C
Albastru (mediu) - viteză medie pentru gama clasică de temperaturi ale aerului între 15 și 25 ° C
Verde (lent) - lent pentru săli cu temperatura aerului peste 21 ° C

TERMEN LIVRARE: 5 ZILE

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Viktor & Rolf Fluturasi badminton Platin 3000 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Viktor & Rolf Fluturasi badminton Platin 3000 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.