Viktor & Rolf Fluturasi badminton Platin 2000

59.00 lei
(1 magazin)
Fluturasii badminton Victor Platin 2000 este cea mai populară și cea mai bine vândută minge de plastic pentru badminton. Victor 2000 sunt potrivite pentru turnee și pregătire de calitate. Bilele din plastic VICTOR 2000 Gold sunt fabricate din plastic de înaltă calitate și antet de plută. Bilele de plastic VICTOR 2000 Gold excelează în durabilitatea și longevitatea lor. Au caracteristici excelente de zbor.Mingea de badminton VICTOR 3000 Platin sunt livrate într-un tub 6 pi ...

Descriere


Viktor & Rolf Fluturasi badminton Platin 2000

Fluturasii badminton Victor Platin 2000 este cea mai populară și cea mai bine vândută minge de plastic pentru badminton. Victor 2000 sunt potrivite pentru turnee și pregătire de calitate. Bilele din plastic VICTOR 2000 Gold sunt fabricate din plastic de înaltă calitate și antet de plută. Bilele de plastic VICTOR 2000 Gold excelează în durabilitatea și longevitatea lor. Au caracteristici excelente de zbor.

Mingea de badminton VICTOR 3000 Platin sunt livrate într-un tub 6 piese și în trei culori / viteza:
Roșu (rapid) - cel mai rapid, potrivit pentru sală, unde temperatura aerului este de până la 15 ° C
Albastru (mediu) - viteză medie pentru temperatura convențională a aerului cuprinsă între 15-25 ° C
Verde (lent) - lent pentru săli cu temperatura aerului peste 21 ° C

TERMEN LIVRARE: 5 ZILE

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Viktor & Rolf Fluturasi badminton Platin 2000 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Viktor & Rolf Fluturasi badminton Platin 2000 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.