Viking Motocultor HB 685.1

Viking Motocultor HB 685.1
2,774.00 lei
(1 magazin)
Motocultor VIKING HB 685.1 Noul motocultor extra-puternic, HB 685.1 funcţionează cu o putere mai mare cu aproximativ 20%. Caracteristici de utilizare confortabilă, precum viteza de înaintare în faţă şi înapoi, mâner rabatabil, reglabil pe înălţime şi lateral, pinten de frânare comod, uşor de reglat de la mâner, cuţit special care uşurează în plus munca. Pentru a transmite enorma putere disponibilă, în sistemul de acţionare au fost întărite curelele, roţile d ...
Pret produs
lipsa informatii stoc Transport curier 19 RON
acum 49 min

Descriere - Viking Motocultor HB 685.1


Motocultor VIKING HB 685.1

Noul motocultor extra-puternic, HB 685.1 funcţionează cu o putere mai mare cu aproximativ 20%. Caracteristici de utilizare confortabilă, precum viteza de înaintare în faţă şi înapoi, mâner rabatabil, reglabil pe înălţime şi lateral, pinten de frânare comod, uşor de reglat de la mâner, cuţit special care uşurează în plus munca. Pentru a transmite enorma putere disponibilă, în sistemul de acţionare au fost întărite curelele, roţile dinţate şi lagărele şi s-a încorporat un rulment suplimentar cu bile. Astfel motocultorul HB 685 pune la dispoziţie un pachet de forţă, compact şi echilibrat optim prin centrul coborât de greutate, dar şi datorită gamei variate de accesorii pentru diferite lucrări.

Pinten de frânare

Cu pintenul de frânare reglabil pe 3 pozitii, se pot stabili adâncimea de sapare precum şi viteza de avans.

2 roţi de transport

Roţi de transport montate în spatele utilajului -Transport sigur şi confortabil al motocultorului -Uşor de trecut de la poziţia de transport la poziţia de lucru

Maner reglabil lateral


Tijele pot fi reglate fără alte unelte pe înălţime şi lateral. Pentru transport şi depozitare tija poate fi pur şi simplu rabatată.

Dispozitiv de săpat divizibil

Toate mototocătoarele VIKING dispun de un set de tocare segmentabil, cu care se poate reduce lăţimea de tocare, fiind astfel potrivite şi pentru culturile înguste. Discurile laterale protejează în plus plantele în timpul arăturii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Viking Motocultor HB 685.1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Viking Motocultor HB 685.1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.